Ei mainos, mutta hehkutus

Ihan ekaks - tämä EI ole kaupallinen yhteistyö kenenkään kanssa, koska blogaan ihan huvikseni ilman taloudellisia taka-ajatuksia. Vaikka siis välillä  - kuten tämän päivän postauksessa - saatan näyttää elävältä mainospilarilta, olen ihan itse hankkinut ja maksanut asuni. Ja huomautettakoon lisäksi, että minulla ei silti ole yhtään mitään sitä vastaan, että monet vaikuttajat tekevät kaupallista yhteistyötä eri merkkien kanssa, se on todellakin ihan ok. Uskon, että suurin osa vaikuttajista seisoon yhteistyöstään huolimatta myös esittelemiensä tuotteiden takana. Kenelläkään ei varmaan ole varaa mennä mukaan proggiksiin, joihin itse ei usko.

Tämän tilitettyäni jatkan punavalkoiseen logoasuesittelyyni. Punavalkoinen on väriyhdistelmänä yksi parhaista ja raikkaimmista. Siksi myös Friskis&Svettis -liikuntajärjestö on kaikki toimintansa 40 vuotta käyttänyt tätä väriyhdistelmää. Tänään kerron kuitenkin mieltymyksestäni toiseen mahtavaan brändiin, nimittäin Adidakseen. Ensi vuonna 70-ikävuottaan viettävällä brändillä on Stadinaisen mielessä turvallisen nostalginen imago samalla kun miellän brändin kuitenkin aina osanneen uudistua ja hyödyntää niin vanhoja perinteitään kuin myös uusia yhteistyökumppaneita.

No niin, olen vuosien varrella esitellyt teille omia Adidas-hankintojani; viimeisin hehkutukseni taisi olla keväällä, kun näytin Floridasta tekemäni löydöt. Kevään jälkeen varustukseni on vielä täydentynyt nappiverkkareilla. Näin nappiverkkarit jo talvella, kun hankin punavalkoisen asukokonaisuuden Stockalta, mutta sillon päädyin kuitenkin hankkimaan perusbyysat. Jotenkin nappikset tuntuivat niin hirveen ysäriltä ja tälle mummille liian nuorekkailta. Mutta hui hai, mikään ei voi olla mulle liian nuorekasta, sehän on jo todettu.  Ja sitten nappiverkkareiden hylkäys alkoi tietty kaduttaa ja lähdin etsimään niitä. Halusin nimenomaan punaiset ja sehän himo osoittautui ihan mahdottomaksi tyydyttää. Etsimme niitä Floridasta kaikista mahdollisista Adidas -myymälöistä, mutta punaiset olivat loppu-slut niin siellä kuin täällä Suomessa. Lopulta ei auttanut muu kuin alkaa näppäillä kaikkien verkkokauppojen Adidas-tarjontaa. Ja hepp - lopulta löysin punaiset Adidas Adibreak radiant red -byysat saksalaisesta Kickz-verkkokaupasta. Jesh! Tässä nyt teille kesäsunnuntain virkistykseksi (?!) pelkästä rakkaudesta ja pyyteettömästä kiintymyksestä tehty  Adidas-pläjähdyspostaus.

Kommentit