Sneakers!

Edellisessä postauksessa vihjaisin jo, että olen kasvattanut kenkävarustetasoani taas pari astetta. Tällä kertaahan ei ollut kyseessä Red Shoen tai Parikan ihanuudet vaan Palm Beachin herkkumestoista löydetyt mukavat tennarit ja kävelykelpoiset sandaalit. Olen niin älyttömän mielissäni, että tennareiden käyttö ei enää minunkaan maailmassani kuulu pelkästään treenikamojen piiriin, sen sijaan nyt tuntuu ihan okeyltä pitää tennareita vaikka mekon tai siistimmän housu- tai kävelypuvun kanssa. Ja siinä voi sitten olla vaikka nilkkasukat, joiden reuna saa näkyä - ihan tyylipuhdasta mun mielestä. Aiemminhan katselin vähän jopa huvittuneena esim. suurkaupunkien business-jakkupukuleidejä, jotka pörhälsivät vaikka nyt pitkin Manhattanin katuja sneakersit jalassa. Ja tällöin sneakersit olivat kai vain kulkujalkineita, toimistossa sitten naiset vaihtoivat pumpseihin tai muihin sisäsiitimpiin kenkiin. Mutta nyt ei taida olla ollenkaan harvinaista, että myös toimistoissa viillätetään tennareissa, vai onko? Mistä minä tiedän, en ole ollut tuollaisissa hommissa kymmeniin vuosiin. Mutta muualla nyt ainakin kaikki lenkkarit ovat ihan hyväksyttyjä. Hyvä trendi kaikin puolin mun mielestä.

Tässä nyt siis pikkuesittely floridanhankinnoista - nää tulee osittain citylenkkareiksi ja osittain tietenkin myös treenikengiksi. 


Tässähän tämä saalis suurpiirtein on; Adidas superstar kaupunkikäyttöön, Reebokin pinkit myös kävelykengiksi, Reebokin ysärimalli tulee treenikengäksi ja Niken juoksukengät voimakävelyyn ja hölkkään. Skechersin sandaalit tietty kävelyyn vähän joka paikassa samoin kuin alla
olevat Steve Maddenin timskupopot. 

 Nämä Reebokit ovat olleet jo kovassa käytössä Stadissa liikkuessa, ihanat ja ah, niin kävely-ystävälliset. Nämä ovat osoittautuneet ihan parhaiksi mulla ihan kaikkien arkiasujen kanssa.
 ja alla 
 Maailman ehdottomasti mukavimmat sandaalit Skechersiltä ja
 ihanat klassikot Adidakselta

 Ja sitten vielä nämä liikuttavan nostalgiset Reebokit sisätreeniin varmaan, vaikka kutkuttais kyllä käyttää myös mekkojen ja muiden normiasujen kanssa....

Noniin, eiköhän näillä pärjää siis hetken, voihan valikoimaa sitten täydentää ja paikata taas ensi vuonna, kun olemme näillä näkymin lentämässä samoihin maisemiin takaisin. Hienoa viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Kivoja! Ysäriversiot herättävät muistoja, vaaleanpunaiset näyttävät ihanan keveiltä ja nuo Adidakset ovat tyyliklassikot.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti