Kaaos toimistossa

Stadinaisen päiväkirjan sisustuspostaukset eivät ihan vedä vertoja sisustusblogien eikä oikeastaan kai minkään muunkan tahon sisustuskuviin. Mutta minkäs mahtaa, jos pyrkisin johonkin pro-tasoon, saisin odottaa hamaan ainaisuuteen asti. Täydellisyyttä en koskaan sisustuksessani saa luotua, mutta pientä kehitystä ehkä kuitenkin.

Tällä kertaa esittelen asuntomme kaikista sekaisimman ja kaaoksellisimman huoneen. Tämä on nykyiseltä nimeltään toimisto. Eihän meidän perhe mitään toimistoa tarvitse; Ekillä on oma kitarahuone ja mä olen valloittanut muut huoneet jo ihan kunnioittavasti. Mutta tässä viimeiseksi jääneessä huoneessa on kirjahyllyt ja iso työpöytä, joten työhuone vois olla ihan hyvä nimitys. Tai vaikka kirjasto - tosin olemme nyt saaneet karsittua, lahjoitettua ja roudattua jopa roskiin, suurimman osan kirjoista. Jäljellä on vain kaksi kirjakaapillista ja vähän extraa tietty siellä täällä lattioilla ja laatikoissa. Karsinta jatkuu vielä. Tai sittenhän tää voisi olla kuntosali (!), sillä, toden totta, onhan huoneessa myös mun levytanko ja muita kuntoiluvälineitä ja vieläpä iso peili, josta voin tarkkailla suoritustekniikoitani.

Kuten kuvista näkyy, on huone siis vielä ihan sekasortoinen. Mua kuitenkin alkoi tässä vaiheessa vaivata noi verhot. Olin ripustanut huoneen kahteen ikkunaan Stockalta edelliseen asuntoon hankkimani ihanat valkoiset silkkiverhot, mutta nyt ne alkoivat näyttää ihan liian pliisuilta tummien huonekalujen taustalla. Halusin jotain tyylillistä kontrastia ja väriä, jotain viidakkomaista. Löysinkin Eurokankaasta ihanaa tropiikkikangasta, mutta sitten minulle ilmoitettiin, että se onkin täysin loppu. Harmitti hitokseen. Vallilalta löytyi lopulta nämä alimmissa kuvissa näkyvät valmisverhot, jotka väritykseltään miellyttivät. Ainoa hämmennys ja vähän nolo juttu on se, että kankaan nimi on Forssa. Miten se istuu vannoutuneen töölölaisen kämppään? No vitsivitsi, eihän sillä ole väliä, ei nimi miestä pahenna. Ja ainakin näiden verhojen kuva forssalaisesta puistosta on ihan kaunis, vai mitä?

Alla siis joitain muutoskuvia ja tilannekuvia työhuoneesta - lupaan joskus tulevaisuudessa esitellä valmiimman vaiheen; kasat ja jätesäkit pitää saada karsittua, mattotilanne selvitettyä ja seinille tulevat kuvat ja taulut valittua. Vielä on proggista kuukausiksi.

KAAOS,  pliisuilla verhoilla
Miten se olikaan, työpöydän järjestys kuvaa omistajansa pään sisäistä järjestystä - totta!!
KAAOS värikkäämmillä verhoilla - erohan on mitä selvin, eiks ni?
Voi herranjestas, miten tästä selvitään? No, asia kerrallaan, ainakion on ihan kivat verhot.  Nyt kyllä totesin, että verhot jäivät vähän lyhyiksi, mutta kuka noita senttejä tuolta takaa mittailee....
Katsojan huomio saattaa osua tuohon huoneessa pönöttävään kitchimäiseen puuhun, jonka olen hankkinut ihan vaan vitsin vuoksi, saa nähdä minne sekin sitten päätyy. Mutta väritys sopii verhoihin ihan siedettävästi. 
Pitäisköhän Stadinaisen piipahtaa Forssassa ottamassa ainakin kuva tästä lammesta (järvestä?) ja puistosta, oishan siinä ihan käypä syy pieneen maaseuturetkeen. 

Kommentit