Munaisa ilta Masu&Säm Asian Bistrossa


Osallistuin torstaina Munax Oy - Laitilan kanatarhan järjestämään lehdistö-/bloggaritilaisuuteen Masu&Säm Asian Bistrossa. Tällä kertaa paikalla oli Munaxin edustajien Janne Torikan ja Lisa Savolan lisäksi myös Hans Välimäki. Välimäki oli suunnitellut illan aasialaistyylisen menyn, jonka jokaisessa annoksessa oli hyödynnetty - tottakai - kananmunia. Wau, mitä luovuutta. Taas muistui mieleen, kuinka moneksi kananmunista on (ks. myös viimevuoden postaus ). On varmasti tullut selväksi, että tää Stadinainen rakastaa kananmunia ja siksi oli todella virkistävää saada uusia vinkkejä ja tietoa kananmunauutuuksista. Minähän en ole mikään ruuanlaittaja, joten olen ihan hirmuintona valmiista tuotteista kuten vaikka yksittäispakatuista keitetyistä kananmunista tai maidottomista munapohjaisista smoothiesta. Yksittäispakatun keitetyn kananmunan tää laiska nainen voi napata välipalaksi ohimennessään kaupan hyllyltä, jos/kun ei jaksa alkaa suunnitella keittämisiä ja kantamisia. Tykkään myös noista valmiista valkuaispötköistä; niistä saa esim. leikattua viipaleita reissarin päälle - maidottomat ja lihattomat protskut ja hitaat hiilarit käden käänteessä.  Pötköstä pilkottuja paloja voi myös esim. heittää salaattiin vaikka rasvaisen fetan tilalle - kätsyä.

Entisen Vespan tilalle ilmestyneet aasialaistyyliset Säm ja Masu -kuppilat olivat myös kiva tuttavuus, sinne täytynee varata pöytä tässä lähiaikoina.








Nam, ei voi  muuta sanoa!

Kommentit