Urban A:n muuttotyhjennys!


Yksi Stadin ihanimmista putiikeista, Urban A, muuttaa Dianapuiston vierestä Fredalle. Liike tyhjennetään ihan älyttömien alennusten voimalla. Nyt torstaista lauantaihin kaikki alennetut kledjut, kengät ja laukut myydään niin, että jo alennetuista hinnoista (50 - 70%) saa vielä ylimääräiset 20 pinnaa pois. En kestä! Tai siis en jo kestänyt! Kävin hakemassa sieltä ihanan ruotsalaisen Stylein-merkin superkevyen trenssityyppisen takin ja söpösen pikkumustan, sekin Styleinia. Urban A:lla on valikoimissaan pohjoismaisia verrattomia merkkejä, kuten esimerkiksi By Malene Birger, Designers Remix, Samsoe&Samsoe, Toteme, Custommade, Baum und Pferdgarten (joka sekin on tanskalainen, vaikka nimi voisi viitata saksalaisuuteen) ja Mayla. Ruotsalainen Stylein -merkki on ollut jonkin vuoden jo kovassa nousussa; se on ollut ehdolla esim. Ruotsin parhaimmaksi muotibrändiksi ainakin viime ja tänä vuonna. Riemullani ei tietenkään ollut rajoja, kun sain Urban A:sta nyt hankittua täydennystä (!?) vaatekaappiini ja nimenomaa Stylein-herkuilla. Pyysin liikkeen omistajaa, Andreaa, ottamaan minusta poseerauskuvan nutrianvärinen Stylein-rotsi päällä. Tykkään! Pikkumustamekossa poseeraan sitten joskus toiste.

Ystävät menkää äkkiä tekemään löytöjä, näitäkin mun hankkimia namuja on vielä jokunen jäljellä!


Freda saa yhden ihkun liikkeen lisää, sopii hyvin sinne muiden hyvien putiikkien joukkoon. Freda 18 on ihan siinä Iso Roban päässä, ratikkapysäkki on ihan vieressä.

 Liikkeen omistajan suloinen koirakin ihaili rotsia :D

Ps. tämä EI ole kaupallinen yhteistyö, vaikka mainostan näin kybällä, tämä on vaan niin hyvä tilaisuus päästä käsiksi super-brändeihin pilkkahintaan :D

Kommentit

Lähetä kommentti