Päivitystä ja päivittelyä sekä vihiä kevään muotitrendeistä

Heippa, vihdoinkin saan hetken rauhan kirjoittaa muutaman rivin. Pari viikkoa hurahti ihan tosta vaan. Yhden viikon vietimme tässä lähistöllä hotellissa ja leikimme turistia. Tai asiahan oli oikeastaan niin, että jonnekin meidän piti mennä kylppärin asbestipurun tieltä. Meillä piti alkaa kylppäri- ja veskiremppa nyt tammikuun alussa ja alkoihan se. Mutta kun sieltä kaakeleiden saumoista löytyi joku pieni määrä asbestia, niin päätimme purkutyön ajaksi vetäytyä miellyttävämpään ympäristöön. Hotelliloma osoittautuikin todella hauskaksi ja rentouttavaksi ratkaisuksi. Saimme upean huoneen, jossa oli huima näköala Töölönlahdelle. Mikäs siellä oli asustella, uusitussa Scandic Park -hotellissa. Kaiken huipun kukkuraksi hotellin vieraat saavat maksutta käyttää hotellin toisella puolella sijaitsevaa BeAlive kuntosalia. Entinen Imperial Health Club on uusittu todella freesiksi omistajan vaihdoksen yhteydessä. Siellä oli rauhallista ja tehokasta treenata. Funtsinkin nyt kuntosalin vaihtoa tuohon keitaaseen, sen verran siihen ihastuin!

Kotiin tullessamme veski ja kylppäri oli purettu ihan alkutekijöihinsä, ammeestakin oli enään vain rippeet jäljellä. Lohduttomasta näystä huolimatta uskon, että tästä tulee ihan hyvä. Viimepäivien ajan työmiehet ovat rapanneet seiniä ja asentaneet lattialämmityksen. Kaakelit ja kalusteet odottelevat eteisessä. Parin viikon sisällä meillä pitäisi olla sitten kaikki valmista. Ai niin, yksi hyvä puoli tässä ainakin on; suihkuun päästäkseni "joudun" käymään punttisalilla/jumpassa joka päivä :D.

Amme lentää ja tilalle tulee suihku, vähän haikeeta jotenkin...

Tuleeko tästä nyt yhtään mitään :/ - pakko uskoa

Toinenkin ylläri odotti kotona; joulukuun alussa saamani amaryllis oli poikinut pikkuriikkisestä piilossa olleesta nupusta puoli metriä pitkän varren ja sieltä räväyttänyt auki aivan mielettömän kukinnan, wau!
Joulukin vielä muistuttelee itsestään 

Ja vielä yks juttu; olen nyt seurannut kevään trendiennustuksia ja saanut jo jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä kevääksi ainakin kannattaa hankkia/kaivaa esiin kaapin uumenista. Nämä asiat ainakin palaavat/pysyvät:

- takki - beige klassinen trenssi
- värit - laventeli/lila ja vaalea sitruuna
- leikkisät printit ja kukkakuviot
- bleiserit

Palaan näihin aika pian!

Kommentit

  1. Kuntosali kuulostaa hyvältä, mutta voi ammetta. Aikanaan jouduin hävittämään omani ja kaipailemaan vähän jäin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti