Keikkaduuni Maranellossa

Heippa taas! En ole tainnut mainita, että olen ollut - kaiken muun vouhotuksen ja tunnevuoristoradan lomassa - Korkkarin Maranellossa duunissa. Ekaksi tein kuukauden kesälomasijaisuuden ja nyt jatkan vapaapäivätuuraajana. Maranellohan on yksi Stadinaisen lemppareita, joten työskentely siellä on luonnollisesti varsin kivaa. On kiva myydä tuotteita, joista itsekin pitää ja joihin itse haluaa pukeutua. Asiassa on luonnollisesti myös toinen puoli, nimittäin se, että houkutukset käyvät kyllä välillä ylitsepääsemättömiksi. Esimerkiksi nyt, kun sinne on tuotu upeita Sandin ja Tigerin tuotteita, miinus 70 prossan rekkiin. Huhuh, huimaa. Ja tietty myös se on vaatefriikkiä kutkuttavaa, kun esim. Ted Bakerin ja Modströmin uudet rotsit ovat saapuneet, puhumattakaan Beck Söndergardin ihanista kimonoista, laukuista ja muista asusteista. En kestä!! Ja sitten sinne on tullut uusi, vähän edullisempi Maranello jeans -linja suoraan Barcelonasta. Tässä edullisessa linjassa on hitsin päheitä farkkuja, neuleita, mekkoja ja aivan mielettömän magee brodeerattu tekokarvaliivi. Otin muutaman kuvan eilen ennen avaamista, ehkä saatte vähän ideaa, mistä kirjoitan. Mutta rekit ja pöydät pursuavat nyt vaikka mitä syyshoukutuksia - kandee vaikka käydä tsiigaamassa.


Maranello jeansin ihana mekko, tota olen himoinnut pitkään, saas nähdä....


Tässä rekissä on mm. Beck Söndergardin ihania kimonoita, toi takimmainen, joka pilkistää näiden viherharmaiden takaa, mulla onkin jo. 


Beck Söndergardin ihanat kimallelaukut ja alla herkulliset tumput esimerkkinän neuleista  Ja Beck Söndergardin myssyjä sekä


 Maranello jeans -neule


 Rotsirekki


 Lutuset pörröavaimenperät/laukkukoristeet Beck Söndergardilta


Maranello jeansin hieno karvaliivi ja alla neule, myös Maranellon omaa linjaa


Esimerkki Sandin alennustuotteista, ihana kukkakimono

Kommentit