Friskis&Svettis Helsinki 25 vuotta!

Tänä viikonloppuna vietämme liikuntaseurani Friskis&Svettis Helsinki ry:n 25-juhlaa oikein toden teolla. Käsittämätöntä miten aika kuluu. Käynnistin Helsingin seuran vuonna 1992 ja edelleen homma pyörii. Silloin olimme puistojumppakulttuurin uranuurtajia, ensimmäinen Kaivarin puistojumppa pidettiin 6.6. 1992 ja homma jatkuu edelleen. Voin olla iloinen ja tyytyväinen lapsosestani :).

Juhlaviikonloppu alkoi eilen get togetherin merkeissä omalla salillamme Arabiassa. Paikalla oli noin 100 friskisläistä, suuri joukko oli saapunut myös sisaryhdistyksistämme Luxemburgista, Brysselistä ja Pariisista. Ensiksi tarjottiin mieletön suomijumppa ja sitten yhteistä minglausta syöminkien ja virvokkeiden parissa. Kaikki hommat hoituivat luonnollisesti talkoovoimin, sehän on vapaaehtoistoimintamme perusta. Nyt lauantain ja sunnuntain vietämme Bootcampilla Nuuksion Solvallassa. Treenataan, syödään, juodaan ja saunotaan. Yritän saada raporttia alkuviikosta!
Alla joitain fiiliskuvia eilisestä.

Niinan ja muiden kreisiä menoa suomijumpassa!

Nuorena on aloitettava :)

Friskis sopii kaikille, kaikenkuntoisille ja kokoisille - valikoimassa hurjan paljon eri vaihtoehtojaKonkariohjaaja Timppa vauhdissa!


Talkoovoimin organisoitua tarjoilua
Viikonlopun Bootcamp -passit

ja kuplivaa Kuuliaa

Mutta sitä ennen venytellään 

ja poseerataan - pj. Niina ja tapahtuman pääorganisaattori Mallu

Kommentit

  1. Onnea 25-vuotiaalle! Hienoa, kun on tällaisia matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia - saisivat levitä ympäri maata!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti