Aamiaisshoppailua Aleksilla

Eilen yllätin itseni lähtemällä jo lähes kukonlaulun aikaan liikkeelle. Tällainen freelanseri kun yrittää yleensä venyttää päivän aloitusta mahdollisimman pitkälle aamupäivään. Nyt oli kuitenkin niin hyvä syy lähteä, että ei tehnyt heikkoakaan. Olin nimittäin saanut kutsun Aleksin Filippa K -myymälän etukäteisaleen inkl. aamiainen. Alennusprossa, 40 koko kesämallistosta,  oli sen verran houkutteleva, että sellaisen onnen ohi ei aamu-unisinkaan leidi voi käydä. Siispä porhalsin putiikkiin katsomaan, josko siellä olisi minullekin joitan superlöytöjä. Vihersmoothien voimalla vedin päälleni joitain raikkaita asuja ja pähkäilin päätöksiä. Lopulta satsasin "ainoastaan" kahteen hyvään perusteepaitaan ja yhteen jumpperiin. Olinkin lähinnä etsimässä täydennystä aiemmin ostamiini FK -asuihin; valkoisiin culottes-byysiin ja ihanan mukavaan puuterinväriseen satiinikokonaisuuteen. Näitä asuja ehdinkin jo käyttää viime viikkoisella treenileirillä Uppsalassa, joten ei niin hirveesti harmita, vaikka niistä tuli maksettua täydet hinnat. Tätähän tää on, ei koskaan tiedä mitä aleen jää. Nyt tosin kaupat ovat vielä pullollaan kesävaatteita, eihän ne liiku, kun ei kesääkään vielä ole näkynyt. Onneksi sain sentään kokea pienen hellepyrähdyksen Uppsalassa, jääköhän se siihen?

Alla joitain kuvia. En nyt saanut itsestäni asukuvia, joten turvauduin Filippa K:n kuviin. Omat kuvani ovat kännyllä otettuja.


Keltaiset culottes-byysat ja jumpperi houkuttelivat, mutta jätin ne nyt toistaiseksi putiikkiin. Kaksi teepaitaa, valkoinen ja grafiitti, sekä puuterinvärinen jumpperi lähti mukaan reilulla alella. 


Tällaiset byysat ostin pari viikkoa sitten. Siitä on miljoona vuotta, kun minulla oli valkoiset housut, mutta nyt "lankesin". 


 Nämä Filippa K:n teepaidat ovat älyttömän hyviä!


 Puuterijumpperi käy ihanasti aiemmin hankkimiini satiinibyysiin ja on muutenkin just sitä, mitä kesällä tarvitsee. Kevyt ja ohut, mutta silti lämmin esim. viileinä terdeiltoina. 


Tässä siis satiinisetti - yläosaa voi pitää ihan perusmekkonakin, vaikka vyön kanssa, tai näin, housujen kanssa. Kevyttä ja mukavaa. 


Kommentit

  1. Filippa K:n teepparit ovat kyllä hintansa väärti - ja vallankin, jos niitä onnistuu alesta saamaan! Ja neule on kaunis - taidanpa käväistä Turun Wiklundilla katsastamassa, maihtaisiko noita täälläkin olla. Hyvä kesäneule on nimittäin hakusessa - ja lompakossa lahjakortti Wiklundille;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti