VihervimmaEilinen sää vaikutti Stadinaiseen villiinnyttävästi. Sain vihervimman! Talven aikana osa kodin viherkasveista on tullut tiensä päähän ja uutta raikasta kasvistoa tarvitaan. Päätin, että nyt hankin ainoastaan sellaisia kasveja, jotka selviytyvät hieman leväperäisestä hoidosta huolimatta. Tai siis kyllähän minä kukkia kastelen ja annan niille huomiota ja rakkauttakin, mutta kun en aina tiedä, kuinka paljon niitä pitää kastella - joskus kastelen liikaa, joskus liian vähän. Kaikki menee mututuntumalla. Siksi on hyvä hankkia kasveja, jotka kestävät myös vähän epätäydellisemmänkin kohtelun. Kipaisin Kampin Plantageniin, jossa sattuikin olemaan viherkasvikampanja, suurin osa miinus 20 prossaa. Hyvä tuuri. Sitten kotiin istuttelemaan uusia tulokkaita ruukkuihin, pois muoviruukuista. Ymmärsin myyjän ohjeista sen, että ekaksi kannattaa antaa ravintokuuri ja sitten vähän ajan kuluttua vois istuttaa kasvit uuteen multaan. Okey, siis tehdään niin. Olen myös oppinut, että makuuhuoneessa pitäisi olla viherkasveja, se on kuulema hyvää feng suita. Siispä siirtelin vähän huonekaluja, niin, että sain makkariinkin pienen kukkapöydän. Ja hepp - heti nukuin paljon paremmin viime yönä. Suosittelen!Keittiön kukkapöydäksi siirsin Kartellin läpinäkyvän hyllykön, joka oli aiemmin makkarissa kenkähyllynä

Tässä uudet tulokkaat kylpevät keitiön pöydällä auringonvalossa, siirrän ne oikeisiin ruukkuihin 

Tämä kaappikukka - vehkapalmu - kestää kuulema kaiken hoidon/hoidottomuuden, eikä valokaan ole tärkeää tälle sisukkaalle puulle - sopii mulle!

Tässä rönsylilja,  muorinkukka ja 

paunikko

muorinkukka uudestaan 

ja sievä rönsylilja

vasemmalla hauska puupapu-kasvi

näkymä uudelleen organisoidusta keittiön kasvipöydästä


 ja nämä riemastuttavat (ja rauhoittavat?) nyt makkarisssa

makkarissa hameiden, mekkojen ja kenkien sekaan tuli nyt myös kasveja - aion kyllä setviä nämä vaatteet ja kengät vähän parempaan järjestykseen, odottakaa vaan vähän aikaa :)

Kommentit

 1. Moi!
  Löysin nyt blogisi :) Kävin Destinyssä höpöttelemässä, ja siellä kuulin tästä! Kiitos sinne ♡
  Olen vain aidosti lumoutunut tavastasi kirjoittaa. Ja, nuo viheriät kukkaiskasvit! Kevät ♡
  Eikös tuo yks oo ns Rahapuu? :)

  Kaunista viikonloppua ja kiitos viimeisestä ☆
  T. Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mia, kiva, että löysit blogin ja näytät tykkäävän kirjoitustavastani :) Olet oikeassa, siellä on rahapuu myös! Ihanaa viikonloppua sullekin, palaile taas blogin pariin!

   Poista

Lähetä kommentti