Kauneutta kaikille aisteille Atskissa

Sain eilen mahdollisuuden osallistua Ateneumin taidemuseon Valo muuttaa kaiken - Tuomo Sepon kokoelma -näyttelyn avajaisiin. Samassa tilaisuudessa avattiin myös Tuulikki Pietilän näyttely. Tilaisuudessa esiintyi arvovaltaisten puheiden jälkeen, Tuomo Sepon omasta toivomuksesta, ystäväni, ihana mezzosopraano, Essi Luttinen. Essin säestäjänä toimi kitaristitaiteilija Otto Tolonen. Essillä oli yllään Remake EkoDesignin valmistama upea asu, josta tietenkin napsin paljon kuvia. Puku oli valmistettu täysin kierrätysmateriaaleista ja oli siis aivan mielettömän hieno!

Tänä talvena omat taidenautintoni ovat jääneet varsin vähäisiksi. Taidenäyttelyt, konsertit ja galleriat ym. ovat saaneet elää ihan ilman minun läsnäoloani. Fokus on ollut muualla, kuten tiedossa on. Siksi olenkin niin iloinen, että Essi ehdotti osallistumista eiliseen tapahtumaan. Siellä Atskin saleja kierrellessä muistin taas kerran, miksi aikoinaan hakeuduin HY:hyn opiskelemaan taidehissaa pääaineena. Taide voimaannuttaa ja on (liikunnan ohella) lääke ihan kaikkeen, uskokaa. Ja valoa päin  - kevättä kohti, valo muuttaa kaiken!Upea mezzosopraano Essi Luttinen ja kitaristi Otto Tolonen

Essi ja Otto - huom. Essin kaulus, Outi Pyyn tekemä!
Wautsi, ihanat taiteilijat Essi ja Otto, Essillä kierrätys-glamouria huipussaan 


Ja paparazzikuva arvovaltaisista vieraista - Tarja Halosen oikealla puolella Tuomo Seppo, joka on lahjoittanut valtavan taidekokoelmansa Ateneumille. Tuomo Seppo piti vangitsevan puheen, jossa kertoi elämästään, kokoelmastaan ja harrastuksistaan ym. Hurmaava mies!


Kommentit