Stadinaisen fitnesspäiväkirja - treeniviikkorapsa

Stadinaisen treeniasenne :D
Nyt tulee viikon treeniraportti. Viikko sitten lauantaina mainitsinkin, että olin pitkästä aikaa menossa Malminkartanon portaisiin. Sinnehän me mentiinkin Lindan kanssa. Tuntui kuin olisi aloittanut taas alusta, niin haasteelliselta se tuntui. En tainnut ottaa yhtäkään kunnollista porrasjuoksuaskelta, harpoin kyllä ihan reippaasti aina välillä. Mutta ihanaa oli. Onneksi silloin ei vielä ollut lunta, en ole ihan varma, millaista porrastreeni olisi lumisilla/jäisillä portailla. Ehkä pitäisi hankkia jonkinlaiset piikkarit - siis talvilenkkarit, tarkoitan. 

Sunnuntaina olikin sitten oman ohjauksen vuoro; Friskis&Svettiksen Jumppa sportti. Maanataina menin Stockan Motivus-jumppaan. Tiistaina taisi olla välipäivä. Keskiviikkona ohjasin oman F&S Power Hour-tunnin ja eilenkin itse asiassa tuli PH-hugi, kun tuurasin sairastunutta ohjaajaa. Tänään on oma F&S Jumppa soft. Huomenna tulee pakostakin välipäivä, koska tänään on ripsihuolto ja sen jälkeen ei saisi hikoilla 24 tuntiin. Turhamaisuudesta sakotetaan :D Mutta sitten taas sunnuntaina on oma vuoro ja siitä homma taas jatkuu. 

Harmittaa vähän, kun en ole ehtinyt/jaksanut/viitsinyt tehdä saliharjoittelua lähes ollenkaan nyt moneen viikkoon. Yksi suuri syy on tietty, etten ole uusinut Voimalaitoksen korttia ja Motivuksessa taas tykkään ennemminkin jumpata. Friskiksellä ei ole kuntosalia, ainakaan vielä. Mutta kyllähän ryhmäliikunnatkin pitävät tällaisen aikuisen naisen tarvittavan hyvässä kuosissa. 

Hienoa alkavaa viikonloppua kaikille!
Kommentit