Raivoisaa raivausta

Muistanette taannoisen postauksen KonMarointiin/marittamiseen liittyen? Projekti etenee verkkain askelin. Olen jo tässä vaiheessa ymmärtänyt, että minusta ei koskaan tule mitään vannoutunutta marittajaa; sen verran keräilijän taipumusta minussa on. Siispä poimin KonMari-kirjasta sellaisia neuvoja, jotka tällaisen kassialman on jotenkuten mahdollista toteuttaa. Tai höh, en tiedä onko siellä loppujen lopuksi mitään, mikä minulle toimii ihan sellaisenaan. Mutta ehkä nyt sentään jotain potkua saan tähän raivaamiseen.

Olen siis varannut paikan kivasta Relovesta. Relovessa on kirpparipaikkojen lisäksi esim. kahvila ja uuden tavaran pop up -myyntipisteitä. Paikassa on kiva tunnelma se on freesi ja siellä on aina paljon ihmisiä. Kierrätyspaikat ovat varsin varattuja, joten olen saanut odottaa paikkaani pitkään. Tämän kuun lopussa pääsen vihdon testaamaan, josko garderoobini sisältö menisi kiertoon. Kuten aiemmista kuvista/postauksista on ilmennyt, on proggis käynnistynyt. Olen kaivanut vaatteita esiin (kenkiin en ole vielä päässyt) ja pessyt lukuisia koneellisia. Myyntiin menevien romppeiden haluan olevan raikkaita ja edukseen. Useat vaatekappaleet vaativat myös silittämistä, joten tänään on silityksen vuoro. Silittäessä näen viimeistään, onko vaatteesta kierrätykseen vai meneekö kyseinen kappale 1. roskikseen vai 2. takaisin vaatekomeroon. Niin, takaisin vaatekomeroon?! On nimittäin niin, että kun tutkiskeleen vaatteita näin läheiseltä etäisyydeltä, saattaa jonkun kohdalla syttyä uusi rakkaussuhde, eikä kyseisestä koltusta/paidasta tms. voikaan luopua - ainakaan vielä. Varasinkin varmuuden vuoksi vielä uuden rekkiajan tammikuulle, näin saan joidenkin vaatekappaleiden osalta vähän lisää aikaa työstää eroahdistusta.

Tässä alla muutama kuva aamun ensimmäisistä silityskappaleista. Ekana otin muutaman huivin ja jonkun harmaan kappaleen. Nää ei ole huippupäästä, mutta ovat nämäkin hyviä päällä. 
Tästä tämä nyt lähtee. 
Hopefully!


Huvikasa odottelee silittelyä ja


tässä vähän siistimpi silitelty kasa


Puh, silityskasa, silkkiä ja puuvillaa... Gustaf, Nougat, Ewa i Walla, Nör saavat lähteä ja 


  ihan kiva batiikkityyppisesti värjätty pehmeä nuttu Crazystä, saa 


myös lähtöpassit, samoin kuin Nu:n täyspitkä puuvillamekkko. Olin unohtanut että kaapissa oli peplumtoppikin Jaykolta - heippa, nyt sekin toivottavasti pääseen muutamalla eurolla parempaan kotiin.


Tämä on vasta raivoisan raivaukseni alkua, lähettäkää pliis mulle voimia ja positiivisia ajatuksia, että jaksan viedä tämän urakan läpi. Toisaalta, pakko jaksaa. 

Ja halvalla lähtee :D 


Kommentit