What happens in Vegas stays in Vegas - not!

Nyt on kulunut 14 vuotta siitä, kun Ekin kanssa piipahdimme Las Vegasissa ja päädyimme naimisiin. No, nyt toi kuulostaa aika impulsiiviselta ja suunnittelemattomalta, jota tää häähomma ei kuitenkaan ollut. Olimme ihan kyllä  ottaneet kuulutukset ja selvittäneet paperisodan, halusimme, että hääpäivämme on juuri se päivä, jolloin astelemme alttarille Vegasissa. Monihan tekee niin, että hoitavat virallisen vihkimisen Suomessa ja ottavat (ostavat) vihkimisen sitten vaan hauskuuden vuoksi Vegasissa. Tällöin virallinen hääpäivä on tietenkin sen Suomessa tapahtuneen vihkimisen mukaan. Mutta me hommattiin kaikki maailman paperit ja todistukset Vegasissa ja Suomessa. Olihan toi vaan niin hitsin hauskaa ja mieleenpainuvaa. Olimme ihan kaksistaan ja buukkasimme vihkikappelin ja valokuvaajan siellä paikan päällä. Valokuvaaja toimi myös todistajana. Meillä ei ollut kuin kolme päivää aikaa olla Vegasissa, ekana päivänä hääpaketin buukkaus ja sormuksen osto, tokana päivänä hääpuvun hankinta mulle, häät ja hääillallinen. Kolmas päivä meni kaikenlaisten virallisten lisätodistusten hankintaan. Saimme sinä päivänä myös valokuvat. Eipä hirveen paljon muuta ehditty. Päätimme silloin, että kymmenvuotishääpäivänä tullaan takaisin ja uusitaan vihkivalat. Eipäs olla vielä ehditty, ehkä 15-vuotishääpäivänä sitten.
(hahaa, kun olin kirjoittanut tämän, huomasin, että samat jutut tuli tilitettyä ainakin kerran - tehdään tästä postauksesta traditio :)

Tänään juhlistetaan hääpäivää aika hissukseen, ei mitään ihmeellisempää. Sain mieheltäni kauniita ruusuja, skoolasimme kuoharilla ja nautimme illallista sohvalla telkkarin äärellä. Pakko katsoa Tähdet Tähdet -hyvänmielenohjelmaa.

Ja lopuksi vielä yksi hääkuva neljäntoista vuoden takaa. Meillä oli pelkät käsimatkatavarat ja hääpuvut olivat sen mukaiset. Ekillä MCS-bleiseri, valkoinen t-paita, Lewikset ja bootsit. 

Mulla Bebe-liikkeestä Vegasissa ostettu pitsitoppi ja rimpsuhame. Kengät Suomesta mukana; perus piikkikärkiavokkaat mäyräkoirakoroilla. Kaulakoru myös saman päivän hankinta. Ruusu on silkkiruusu ja kuului avioliittopakettiin. 


Kommentit