Dots Fashion Week Evening Party, osa 1.

Viikonloppu alkoi vauhdikkaasti Dotsin muotiviikkotapahtumassa. Dots on yksi näitä Fredan huippukivoista  liikkeistä, jotka osuvat lenkkipolulleni aika tiuhaan tahtiin. Aiemmin Dots tunnettiin "vaan" vaatteista, mutta vuosien varrella tarjonta on lisääntynyt ja laajentunut kaikenlaisiin life style -tuotteisiin; sisustukseen, kauneudenhoitoon ja jopa syötäviin herkkutuotteisiin. Eli pikkujoulureleet ja joululahjat ym. -lahjat ja tarvikkeet saa samasta paikasta. Tykkään tästä life style-ideasta, Destinyssähän on sama. Elämä helpottuu, kun löytyy hyvä paikka, josta saa lähes kaiken, mitä tarvitsee! (Vähän niinku Stocka, mutta helpommin hallittavissa ja uniikimmat tuotteet). 

Olen syksyn aikana käynyt jo hiplailemassa tiettyjä juttuja, joten ei ihme, että jotain lähti Stadinaisen mukaan. Malttakaa silti vielä,  hankinnoista seuraa postaukset vasta joskus myöhemmin. 

Alla joitain kuvia, lähinnä herkkuvalikoimasta ja jotain sisustus- sekä kauneustuotteista. Huomenna tulee lisää, silloin myös kuvia ihanista juhlaihmisistä ja mageista mallistoista!

ps. järkkärikamera on huollossa, joten nämä napattu fikkarikameralla. Pahoittelut kuvalaadusta :/
Kommentit