Huutokauppahelmiä ja sen sellaista...

Heippa taas pitkästä aikaa. En ole kirjoitellut, koska kirjoittelusta olisi takuulla muodostunut kokonainen valitusvirsi; niin horror-viikko tässä on mennyt. Myönnettäköön, että kaikki on suhteellista, tiedänhän sen, eikä nämä mun pienet vastoinkäymiset nyt niin hurjia ole olleet. Mutta siis joo - viime viikko alkoi ihan järisyttävällä vatsataudilla. Vatsatauti/ruokamyrkytys yllätti juuri tuon edellisen postauksen jälkeen, jossa kuvailin keikkalesken ruokavaliotani. Liekö syy huonossa ravinnossa vaiko jossain viruksessa, se jää epäselväksi, mutta aikamoinen detox-kuuri tämä tauti oli. Kun siitä sitten selvisi, jouduin hammasleikkaukseen (long story), ja sen yhteydessä sain sitten kovat lääkkeet, kasvot turposivat ja olo oli aika hakattu. No nyt alan hiljalleen palata ihmisten ilmoille ja normielämä pääsee alkamaan. Hah, nyt kun luen tätä, niin huomaan kirjoittaneeni sen itkuvirren kuitenkin - ehkä se piti vaan päästää ulos :)

Eilen olin jo niin reipas, että menin Bukowskin Aarteenetsijät-iltaan. Tällä kertaa ohjelmassa oli antiikki-tuolit. Olin kuitenkin niin väsynyt, että nukahdin. Noloa, koska aihe oli ihan kiinnostava - tosin varsin tuttu jo entuudestaan. Mutta torkkujen jälkeen piristyin sen verran, että jaksoin tutustua meneillä olevaan klassiseen näyttöön. Hitsi, kun olisi fyrkkaa, niin ostaisin kyllä muutaman maalauksen, tarjolla on upeita teoksia. Mutta eihän kaikkea tarvitse omistaa, riittää kun saa katsella kauniita ja taitavasti toteutettuja kohteita. Suosittelen näyttökäyntiä - huutokaupan jälkeen teokset saattavat siirtyä ulkomaille tai jonnekin yksityisomistukseen ja niiden näkeminen  voi olla mahdotonta. Alla muutama ihana huutokauppakohde ihan vaan maistiaisiksi, kopsattu Bukowskin sivuilta.

Amelia Lundahl, Tyttö rukin äärellä, jotenkin tod. liikuttava ja mielestäni myös teknisesti aivan upea teos, pyyntö 50 t. 

Ellen Thesleff, Kamppailu - ottaisin himaan, ehkä :)

Unto Koistinen, Makaava alaston - tämän laittaisin vaikka makkariin - kaunis ja aistikas!


Esillä on useita venäläistaiteilijoiden teoksia, tässä yksi suosikki. Alexandr Makovski, Portilla
Laittaa funtsimaan, että mihin matka, mitä portin toisella puolella?

Tässä toinen helmi, ukrainalaisen taiteilijan työ, Peter Alexandrovich Nilus, Visiitti - aivan mieletön teos ja hintapyyntö sen mukainen, 80 000.

Kommentit

  1. Tuo Visiitti on aivan huikea, löytyisiköhän sitä julisteena tai edes postikorttina ;-D. Olipas sinulla rankka jakso, kyllä sitä jo pikkuisen voi valittaa. Sairastin alkuvuonna tuollaisen vatsataudin, reilut kolme vuorokautta pelkällä vedellä eikä sekään meinannut pysyä sisällä. Karmea tauti! Mukavaa joulunalusaikaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Merja! Juu, Visiitti pomppasi esiin kyllä todellakin - ihana! En huomannut, olisiko tästä julistetta - ehkä ei... :o Yritetään pysyä terveinä nyt, niin että tästä adventtiajasta tulisi kiva :)

      Poista

Lähetä kommentti