Uneton Helsingissä

Huomenta vaan! Sallitaanko jonkinlainen narina täällä blogissa? Tietenkin sallitaan, narinahan kuuluu elämään, sekin. Narisisin nyt mielelläni siitä, kuinka väsynyt olen. En nimittäin nukkunut kuin silmänräpäyksen tänä yönä. Tai siltä se ainakin tuntui. Makasin sängyssä ja odotin aamua tai vaihtoehtoisesti unta. Pöh! Onhan noita unettomia öitä ollut silloin tällöin, se ei ole mitään uutta, mutta nyt tuntuu, että tein oman valveilla makaamisen ennätyksen. Joskus unettomuudessa on se etu,  että yön hiljaisina tunteina päässä välähtää jokin superajatus, josta on ihan hyötyäkin. Kuten esimerkiksi silloin, kun tein taidehissan graduani tai joskus muulloin, kun joku proggis on kesken ja ratkaisu pitäisi löytyä. Mutta eipäei, viime yönä en saanut mitään kuningasajatusta, päinvastoin; päässäni pyöri ajatuksia ja fiiliksiä ihan sikinsokin. Kyseessähän saattaa olla tietenkin matkakuume, olen tänään nimittäin lähdössä Ekin kanssa Tukholmaan. Lauantaina ja sunnuntaina osallistun sille aiemmin mainitsemalleni kuntopallokurssille. Huominen ja tietty laivamatkat ovat laatuaikaa rakkaan mieheni kanssa. Tulee olemaan hauskaa mennä myös pitkästä aikaa oman aviosiipan kanssa hotelliin, se piristää kivasti. Kun tarkemmin ajattelen, niin eihän tässä oikeastaan olekaan mitään narisemisen aihetta, kiva loppuviikko edessä. Tai, voisin tietty narista pakkaamisesta. Sain kurssinjärjestäjältä varustelistan, mukaan pitää saada esim. 4-5 vaihtokokonaisuutta treenivaatteita. Ja täytyyhän minulla olla vaihtovaatteita ja -kenkiä laivalle, huomiselle päivälle ja illalle sekä myös lauantai-illalle. Eihän noi mitenkään mahdu matkalaukkuun. Pakko mahtua, vaihtovaatteista on karsittava. Katselen ihmeissäni Ekin kapsekkia, jossa kaikki on siististi viikattuna, ja tilaa olis vielä jäljellä. Hahaa, taidanpa laittaa Ekille jotain omista välttämättömyyksistäni, sillähän oma pakkausangstini on hoidettu!


Tässä vasta pakkaamisen aloittelua, suuri osa romppeista puuttuu vielä - herranjestas, mistä tilaa?Ekin pikkulaukku, tänne loput meikäläisen tavaroista - ehkä?

Kommentit

 1. Hih. Eki on aina ollut järjestelmällinen yksilö. Tunge sen laukkuun vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just - sinne pitää laittaa :)

   Poista
 2. Niin tuttua tuo ajoittainen unettomuus, toissayönä siitä taas kärsin, aktiivisuusrannekkeen mukaan unta tuli 2 tuntia 3 minuuttia! Josta tosin vain 6 minuuttia oli levotonta unta eli kiitos siitäkin vähästä ;-D. Enkä saanut mitään kuningasajatuksia, pikemminkin möyrin jossakin pohjamudissa, ajatukset kehää kiertäen!

  Pakkaaminen on aina yhtä vaikeaa, ensin pakkaan hyvin minimalistisesti ja sitten huomataan, että voisihan siellä tarvita tuotakin vaatetta jne. kunnes kaikki täytyy aloittaa alusta. Ja miehen matkalaukkua kyllä hyödynnän aina kun yhdessä matkustetaan ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Merja - hitsinhitsi, kuulostaa tosiaan mahdottomalta. Aika jännä muuten toi sinun aktiivisuusrannekkeesi, pitäisköhän minunkin hankkia sellainen.... Toivottavasti saat vähän pidemmät unet ensi yönä, eihän kukaan tollaisella unimäärällä pysty töitä tekemään tai mitään :o Ja juu, Ekin laukkuun menee nesessäärit ja vaihtokenkäparit :D

   Poista
 3. Unen odottelu on liki jokaöistä eikä siihen auta aina edes muutaman tunnin ulkoilu päivällä.

  Mukavaa viikonloppua Tukholmassa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti