Kuntoilua ja kuoharia Luxembourgissa - osa 3.

Niin ja ruokailua.... Luxembourgin ohjelmaan kuului tietenkin myös suuri määrä ruokaa ja joitain ravintolavierailuita. Eihän kukaan itseään kunnioittava blogari jätä ruokakuvia laittamatta, vai jättääkö? En minä ainakaan. Silläkin uhalla, että annoskuvat kuvottaisivat jotakuta, laitan siis joitan malliesimerkkejä kaikesta ihanasta muonituksesta. Ruokailut olivat aika pitkälle varattu etukäteen, joten aina ei annoksiin voinut vaikuttaa, mutta ei haitannut - ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ;). Boot campin ruokailuista en napsinut kuvia, mutta kyllä nekin ateriat olisivat kuvauksen kestäneet...

Ensimmäinen lounas...

Keittiön lähettämät pienet palaset kuoharin oheen 

Nizzan salaatti 

Mixed grill ja 
alla 
raikas hedelmäsalaatti jälkkäriksi

Yllä olevat kuvat ovat siis ensimmäseltä lounaalta Luxembourgin kaupungissa - meitä oli neljä, jotka valitsimme lounaspaikaksi viihtyisän ravintola Rabelaisin kävelykeskustassa. 

Illalla koko ryhmä vaelsi alakaupnkiin ravintola Bacanoon, joka on tunnettu aivan loistavasta liekitetystä scampista. 


 Liekit leiskuvat vielä, ehdottomasti parhaat scampit mitä koskaan olen syönyt!


Ruokaa oli siis riittävästi ja se oli maittavaa - en esim. ole mikään kanankoipien ystävä, mutta Bacanon koivet olivat ihan omaa luokkaansa!

Jälkiruokajätski olikin sitten ihan perus, ei mitään erityistä  - hyvää silti .

 Seuraavan päivän yhteinen lounas oli vanhan kaupungin ravintola Baccuksessa. Italialainen ravintola oli viihtyisä ja palvelu aivan ihanaa. Saimme valtavan annoksen pastaa - hyvää, kuten arvata saattaa, mutta vihanneksia jäätiin kaipaamaan jo tässä vaiheessa. 

Baccucsen jälkkäri - Tiramisu, mikäs muukaan - ihanaa!

Alla vielä yöllinen huikopala Luxembourgin kaupungissa jollain terdellä - mulla tämä talon kinkkujuustosalaatti ja seuralaisilla toastit - kunnon mättöä, mutta ei huonoa!Bernard-Massardin kuohuviinitilalla söimme taas koko ryhmä yhdessä: alkuun Quiche Lorraine-piiras, pääruuaksi kukkoa viinissä ja jälkkäriksi omenapiirakkaa. Ja juomathan tietty arvaattekin :)

No niin, eiköhän tämä nautiskelu jo riitä - huomenna siirrytään vaikka kenkäkauppaan tai maisemiin. Mukavaa torstaita!

Kommentit