Mekkohulluus!

Heips! Moni on varmaan hiffannut blogini asuesittelyitä nähtyään, että Stadinainen tykkää mekoista ja hameista. Käytän kyllä myös housuja, etenkin farkkuja, usein. Mutta jotain kiehtovaa mekoissa on, ja aina niitä päätyy vaatekomerooni. Eilen kävin Fredan putiikki Crazyssä moikkaamassa Arjaa ja Ullaa ja samalla katsastamassa mitä uutta Arja oli  syksyksi putiikkiinsa hankkinut. Ja kas, siellähän oli useita hauskoja mekkoja, joita innostuin sovittelemaan. Putiikissa oli (työnseisauspäivän johdosta?) aika rauhallista, joten innostuimme myös kuvaamaan asukokonaisuuksia. En ostanut tällä kertaa mitään, mutta osto(-toivio)lista piteni taas. Itse ihastuin eniten alimmaiseen inkkarimekkoon. Mitä mieltä olette, aika ihana, vai mitä? 

ps. pahoittelen kuvien laatua, ovat otettu kännykameralla...

Mekkoperjantai - olkaa hyvät :)


Tää on hauska mekko, suoraan paketista, siksi vähän ryppyinen. Toisaalta rypyt eivät haittaa tässä pallomekossa. Yläosa ihanan mukavan joustava, vuorattua alaosaa voi säätää lyhyeksi ja pitkäksi. Näppärää!


Ullalla on hauska mekko, jossa mielenkiintoisia yksityiskohtia. Esim. helman "pehmennykset", jos vaikka sattuisi kaatumaan polvilleen....?!


Crazyn omistaja, Arja, on stailannut mekkonsa reippaasti ja hauskasti, alempana sama mekko mulla omassa yksinkertaisuudessaan. 


Ullalla pallomekko nyt pidemmäksi säädettyän, hyvä näinkin


ja tässä samanlainen, mekko kuin Arjalla aiemmassa kuvassa


Päälläni oleva nahkis on muuten myös ihana, pehmeää lampaannahkaa, johon jotenkin ujutettu kimallusta - supermagee :)Ja tässä mun päällä samanalainen pehmustemekko, kuin mitä Ullalla edellä.


Tämä mekko on varsin suosiollinen figuurille - tykkään!Mutta tämä inkkarimekko on mun suosikki - ihanan rento ja boheemi 

Kommentit

  1. Noita pallohelmoja oli 80-luvulla :-) Eniten pidän tuosta 'reikäniitti'-mekosta!

    VastaaPoista
  2. Juu, reikäniitti on aika hieno, se onkin toinen suosikeistani :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti