Hetki Habitaressa

Sisustusalan suurtapahtuma, Habitare, alkoi eilen. Pistäydyin siellä pikaisesti heti avajaispäivänä. En kuitenkaan ehtinyt/jaksanut/viitsinyt vaeltaa kaikkia osastoja läpi, enkä siksi nyt osaakaan kertoa, onko tapahtuma mielestäni hyvä tai jotain muuta. En esim. käynyt lainkaan isojen huonekaluliikkeiden tai muidenkaan sohva-, vuode- tms. osastoilla. Ryntäsin tietty ekaksi tsiigaamaan, minkälaisen osaston lifestyle-putiikki. Destiny, oli rakentanut.  Muutenkin minua kiinnostaa tällä hetkellä enemmänkin just kaikki pienempi sisustustilpehööri, taide ja esim. tekstiilit. Kiersimmekin Meerin kanssa vaan "tilpehööriosastot". Destinyn osasto ei tietenkään tuottanut pettymystä, se on viihtyisä ja samalla omaperäinen. Toinen minulle mieluinen osasto oli Sisustus Aadalla. Aada oli rakentanut kolme eri interiööriä, kaikki erihenkisiä. Aadan seinillä oli esillä taiteilija Juha Perälän värikkäitä muotokuvateoksia. Hitsi, kun olisi virkistävää saada tuollainen seinälle. Ja tietty minä itse voisin olla mallina :). Sisustusliike Amandalla taas oli viehkeä osasto, jossa katse kiinnittyi mm. upeisiin tasseleihin. Tykkään kovasti marokkolaisesta sisustustyylistä ja myös muusta sen maanosan tyylistä, etenkin afrikkalaisista värikkäistä tekstiileistä.  Lisäksi olen vähän heikkona kitschiin, joten myös erään osaston, jonka nimeä en taaskaan pannut mieleeni, puutarhapatsaat saivat minut hyvälle tuulelle, Olen aiempinakin vuosina kuvannut noita patsaita, mutta alla taas esimerkki mitä hulluimmista figuureista. Eli siis, sorry varsin suppeasta esittelystä....


 Destinyä ja


 Destinyä ja 


 Destinyä  - nuo päähineet ovat mitä parhaimpia sisustuselementtejä, eikö vain?


Nää on jotenkin liikuttavia, kuten myös 

 nämä upeat ötökkätaulut. 

Alla sitten muilta osastoilta pieniä katseenvangitsijoita....


Ja sitten pari Juha perälän teosta, Einstein ja tuoli :)Kommentit

  1. Multa jää messut tänä vuonna väliin. Viime vuonna oli aika sekava yleiskuva eikä oikein napannut. Halli on jotenkin liian VALTAVA eikä sinne synny sisustusfiilistä. Sorry.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Tuula, mulla samat fiilikset, kaipailen myös sellaista sisustusfiilistä. Muutama kiva ständi onneksi pelastavat messukokemuksen.

      Poista

Lähetä kommentti