Stadinaisen fitnesspäiväkirja - suunnitelmia

Terveppä terve! Istuskelen tässä funtsimassa syksyn treenejä. Osa-aikaisena keikkaduunarina minulla on mitä parhaat mahdollisuudet säätää aikataulujani oman maun mukaan. Haluan saada mahdollisimman paljon aikaa kuntoilulle, mutta haluan niin paljon muutakin. Perhe ja ystävät ovat tärkeitä samoin kuin muut harrastukset. Levosta puhumattakaan. Syksyllä olen taas ottanut omia F&S-vuoroja, tänä syksynä peräti kolme viikkotuntia. Niistä kaksi on nk. Jumppa-tunteja ja yksi Jumppa soft. Friskiksen Jumppa-tason tunti on helppo, mutta silti tehokas, perusjumppa. Selkä- ja nivelystävällinen Jumppa soft on Jumpan pehmeämpi muoto, joka sopii myös aloittelijoille. Näiden tuntien lisäksi haluan käydä punttiksella ainakin 2-3 kertaa viikossa. Ja nyt sitten kaiken huipun kukkuraksi päätin myös toistaiseksi jatkaa aluksi vain kuukaudeksi ottamaani Motivus-korttia. Kuten sanottu, Motivuksessa fiilis ei ole lähelläkään Friskiksen fiilistä, mutta siellä on tarjolla joitain sellaisia tunteja, jotka täydentävät hienosti muuta liikuntaani. Siellä käyn esim. vatsatreenissä ja yritän aloittaa IC:n (fillaritreenit) myös. Katsotaan sitten miten tämä kaikki sujuu. Muut voin jättää, mutta Friskistä en jätä :). 
Menneellä viikolla olen harjoitellut tätä komboa - tosin omia jumppia ei vielä ollut ja sitäpaitsi alkuviikko meni  Tukholmaan risteillessä. Mutta keskiviikkona olin Motivuksen vatsatreenissä, torstaina tapasin pt:ni Sannan punttiksella - teimme hyvän ylävartalotreenin - ja perjantaina olin body pumpissa. Eilen oli vapaapäivä. Tänään on taas vuorossa body pump. Tulevalle viikolle olen suunnitellut seuraavaa: 
maanantai kahvakuula, tiistaina vapaa, keskiviikkona vatsatreeni, torstaina punttis (koko kropan treeni) ja oma Jumppa-ohjaus Arabiassa,  perjantaina vapaa, lauantaina punttis (alavartalo) ja sunnuntaina joko punttis tai body pump. Saas nähdä toteutuuko. Tiukka viikko tulossa, sillä ohjelmassa on myös  muun muassa joku työkeikka, vanhempien avustamista ja rapujuhlat. 
Raportoin sitten viikon edetessä!


Nonniin - on mistä valita - suunnittelua hiki hatussa!

Kommentit