Siiri shoppailee

Red Shoessakin on ale - luonnollisesti. Käväisin siellä eilen  Hannimarian ja Siirin kanssa. Siirihän on siis Hannimarian viehkeä hauva, Stadin Gimma. Siiri kulkee emäntänsä mukana melkein minne vaan. Täällä blogissa Siiri on näkynyt ainakin Sogno-ravintolassa, Crazyssä, kirpparilla ja tietenkin Hannimarina kotoa tehdyissä postauksissa. Nyt Siiri pääsi Fredan kenkäparatiisiin, Red Shoehen. Ei tämä nyt Siirin ensimmäinen kerta Red Shoessa ja sen pystyi kyllä aistimaankin. Vähän kyllästyneenä Siiri seuraili meidän muiden kenkähössötyksiä, EVVK. Reddarissa olikin varsin hyvä ale, ja nyt kun kesä ehkä on tullut vähän pidemmäksi aikaa, kannattaa tosiaan satsata Red Shoen ihaniin sandaaleihin. Minullahan niitä on aika monet, mutta ei koskaan tietty liikaa. Nytkin lähti mukaan yhdet sangen mukavat, köykäset, remmisandaalit. Ja Hannimaria osti samanlaiset - haha, mutta katsokaapas, kuinka hyvät.


Oh nou tuntuu Siiri ajattelevan, ei vois kyllä vähempää kiinnostaa. Laura, Satu ja emäntä - Hannimaria, esittelevät kenkiään.Böö, onhan noi hienot, ota kaikki!


Nää se nyt sit otti, samat kun Stadinaisella, eiku, noihan on mustat, se otti ne missä kullanväriset remmit...


 Mitä ne nyt vielä höpöttelee, popot laatikkoon ja menoks...Ai, se sittenkin miettii, ottaisko noi mustat ja ehkä vielä noi, missä on lehtikuvio - ne ovat kyllä hienot ja kun halvalla saa, niin ehkä kannattais ...


Sadulla on ihanat - noi mä ottaisin jos oisin ihminen.... tai 


 ei, kyllä mä tykkään noista kultasista, jotka Stadinaisellakin on, hyvä, että emäntä otti ne!


 Lauralla on kans aika hienot nää mustat ja 


punaiset!

Kommentit