Kesäisen Stadin parasta antia

Wautsi - nyt Stadinainen kehrää tyytyväisyydestä. Vietin aivan upean aamupäivän Kauppatorilla ja Espalla. Ja kerrankin säätyypit olivat täysin väärässä ennustuksissaan! Tai minulle ainakin oli jäänyt eilisistä uutisista käsitys, että tänäänkin olisi sateista, pilvistä ja koleata. Mutta pöh - ei tod! Auriko paistaa ainakin täällä keskustan alueella ihan pilvettömältä siniseltä taivaalta. Päätin siis tehdä pienen lenkin torille päin ennen kuin lähden ohjaamaan jumppaa. Ostin kirsikoita ja mansikoita ja istahdin torikahvilaan fiilistelemään. Torikahvi ei sinänsä ole mikään makuelämys, mutta sen varjolla sain istahtaa alas popsimaan eväsmansikoita ja tiirailemaan ihmisiä. Vesi kielellä tsiigasin, kun naapuripöydässä mussuteltiin maailman suurimpia ja herkullisimman näköisiä munkkipossuja. Mutta, kuten tiedetty, Stadinaisella on terveellisten elämäntapojen projekti, johon ei todellakaan kuulu mitkään munkkipossut! Jonakuna päivänä sitten, ehkä. Kävin muuten aamulla terkkarissa, kun haluan tsekkauttaa kaikki veriarvot - tässä iässä se pitäisi tehdä kai aika usein ja mulla on tällaisesta kontrollista kulunut jo vuosikausia. Hehee, siinä torikahvilassa possuja himoiten ajattelin, että niillä syöjillä on varmaan kovat kolesteroli- arvot. Happamia, sanoi kettu.... Torikahvilasta siirryin Espalle ja törmäsin johonkin oikeasti terveelliseen; Puurolaan. Puurola on fillariravintolakoju, josta Eveliina myy herkullisen tuntuisia raakapuuroja neljällä eurolla annos. Ja taas karahti vesi kielelle - en tosin ostanut, mutta aion aivan varmasti nauttia Puurolan puuron vielä jonain päivänä, niin herkulllisilta ja onneksi myös terveellisiltä ne vaikuttivat. Tänään kai muutkin fillariravintolat kokoontuvat Espalle - menkää tsiigaamaan! Puurolan edessä ei vielä ollut jonoa, mutta sen sijaan vähän matkan päässä näin toisenlaisen kojun, jonka edessä kiemurteli pitkä jono. Pakko oli mennä tsiigaamaan sekin. Ja juu, niinhän se oli, että ilmaista kahvia kannattaa jonottaa - jos tuohon ihmismäärään on luottaminen. Starbucks tarjoili siellä uutta jääkahviaan. Itse en tällä kertaa tarttunut tilaisuuteen saada max yksi desilitra kahvia ilmaiseksi, istahdin vaan penkille nauttimaan tunnelmasta. Mikään ei ole niin rentouttavaa kun istua Espan penkillä ja katsella ihmisiä - ihana Stadi!

Hups! Nyt kuvia valkatessani alkoi ulkoa kuulua kohinaa - siellä sataa, onneksi ehdin kotiin hyvän sään aikaan  - hohhoijaa tätä Suomen kesää!


Torikahvilla - erikoista, vain miehiä ja Stadinainen. Onkohan tämä Ale-parkki? 


Täytyyhän kahvikupista ottaa taas vino kuva - kuuluu kahvilapostauksiin. Yli puolet jäi juomatta, onneksi oli 

 
eväspussi mukana!


 Eilisen kasvipostauksen hengessä vielä - kukkaloistoa


My bff,  Amanda - ihana nainen, niin kaunis!


Eveliinan puurola - namskis, tuonne vielä jonain päivänä terveelliselle lounaalle. Evenliinaa voi seurata FB:ssä, niin tietää missä kärry liikkuu!


Eveliinalla ei vielä ollut jonoa, mutta sen sijaan


Starbucksin maistijaisissa senkin edestä


Ja lopuksi kuvia päivän hankinnoista - ulkona sataa jo, mutta sisällä voi nautiskella kesän antimista.


Kommentit