Toscanan shoppailut

Otsikosta voisi saada sen käsityksen, että tää olisi jotain oikeasti shoppaillutkin. Mutta en  tod.hankkinyt yhtään mitään huomionarvoista. Ja siksi juuri teenkin tämän postauksen. Olen nimittäin itsekin aivan ällistynyt, etten tuhlannut rahojani mihinkään "kunnolliseen". Onhan Italia varsinainen shoppailun Mekka. Ja vaikka meillä oli tiukka aikataulu, niin kyllä siihen aina jotain shoppailuaikaakin jäi. Kiertelin ja katsastelin ja sovitinkin kerran yhtä nättiä mekkoa. Sekään ei kuitenkaan sävähdyttänyt niin paljon, että se olisi ollut pakko saada. Stadinaisen täytyi todeta, että saan lempparikaupoistani täällä kotikulmilla paljon helpommin paljon hauskempia romppeita suht. samalla hinnalla jopa. Miksi siis raahaamaan jotain vaan raahaamisen vuoksi. Shoppailut jäivät siis ihan vaan muutamaan symboliseen tuliaiseen, kuumuuden ja auringosuojaksi hankkimaani panamapäähineeseen, suihkussa kastuneita (!!) housujani suojaamaan paniikissa hankkimaani huiviin ja itselleni matkamuistoksi ostamaani Primavera-aiheiseen koristetyynynpäälliseen. Ihan hyvä näin, nyt voin taas hyvällä fiiliksellä tsiigailla Stadin hyviä kesäalennusmyyntejä ja muutenkin pyöriä ihastelemassa kaikkea fantastista esim. Destinyssä.

 Panamahattu ja huivi - pakkohankintoja- huivi suojaamaan kastuneita housuja (!) ja hattu suojaamaan polttavalta auringolta. 


Syötäviä tuliaisia - kastanja-suklaacremeä juuston kanssa syötäväksi ja
Kindereitä - nehän ovat italialaisia :)
 Tuliaisiksi myös erilaisia saippuoita...
ja T-paitoja. Hihi - ei kovin kekseliästä!


Ja sitten vielä itselleni gobeliinikoristetyynynpäällinen matkamuistoksi. Haluan aina muistaa, että olen nähnyt aidon Primaveran Uffizin galleriassa. 

Kommentit