Juhannustanssit!

Stadinaisen juhannus meni tanssin puolelle. Tai ehkä taas vähän liioittelen - vaikka vedinkin muutaman tanssimuuvin pyhien aikana. Tanssiteema esiintyi sekä juhannusaaton että juhannuspäivän ohjelmassani. Juhannusaattona käväisin Lintsin perinteisissä tansseissa, joissa juuri debyyttialbuminsa julkaissut Kaisa-Mari Ruokolainen esiintyi. Sateinen päivä kirkastui Stadissa mukavaksi poutaiseksi illaksi ja tanssilava oli täynnä tanssijoita. Itse en tosin tanssimaan ryhtynyt, perinteiset lavatanssit eivät ole todellakaan vahvuuteni. No sitten eilen intouduin itsekin tanssimaan, Ullan kanssa Mummotunnelissa! Huhhuh, mikä paikka, mutta hauskaa oli! Aloitimme illan Hannimarian ja Ullan kanssa meillä kuohuviinilasillisella ja jatkoimme täältä Rafaelloon syömään. Vanhan kauppakujan terdemaailmahan on siinä vieressä, joten yllättäen huomasimme olevamme sillä puolella aikamoisessa tungoksessa. Aika sujahti nopeasti ja jossain vaiheessa kutsuin Ekinkin mestoille. Aluksi musiikista vastasi bändi, mutta sitten illan edetessä dj astui remmiin ja musiikki muuttui niin hyväksi, että Stadinaisenkin tanssijalka alkoi vipattaa. Ekihän ei tanssi - onkohan tanssimattomuus joku muusikkojuttu? En tiedä ketään muusikkoa, joka tanssii - joten menimme Ullan kanssa muistelemaan teini-iän muuveja ihan kaksistaan. Hyvä meininki, en muista, milloin olisin nauranut näin paljon ;)! 

Ei juhannus silti mikään biletysputki ole ollut; juhannusaattona olin opastuskeikalla ja juhannuspäivän aamulla tein kunnollisen kokokropan salitreenin. Terveysruokailupäätös on aika hyvin pitänyt, vaikka Rafaellossa/terdellä tulikin muutama drinkki vedettyä. Toscanan-reissun tuloksena olen nyt lanseeranut oman  yksinkertaisen ja edullisemman versioni Italialaisesta perinteisesta Aperol Spritzistä;  Camparia, valkkaria ja soodavettä. Uusi Fab4-drinkki ehkä? Oikeaan italialaisversioonhan tulee Aperol-katkeroa (1 osa), proseccoa (3 osaa)  ja soodavettä (1 osa). Lisänä pari appelsiinilohkoa. Raikasta eikä liian tuhtia.

Juhannuksen kännykkäkuvia, olkaa hyvä!

Juhannusaaton näkymä oman keittiön ikkunasta - kaunista ja vihreää. Orkideakin kukkii ikkunalaudalla!

Juhannusaattona oli vipinää Senaatintorin ja Kauppatorin ympäristössä ja 

makeat mansikat houkuttelivat keikalla olevaa opasta - ostinkin litran!

Hihi - mitä kesäistä laittais päälle Lintsin juhannustansseihin?

Näillä mennään - rotsi ja mekko Ewa i Walla Destinystä, Bootsit Bunkers Destinystä, Farkut Guess. Yläkuvassa Panamahattu toscanalaisesta hattukaupasta. 

Lahjakas ja kaunis Kaisa-Mari, kitarassa tällä kertaa freelance -muusikkomieheni Eki. 

 Tanssialue oli täynnä ja katsomossa saman verran jengiä, epävakaasta säästä huolimatta. 

Hassuttelukuvia - lähetimme Fab4:n neljännelle jäsenelle, Meerille, joka vietti mökkijuhannusta

Pahoittelen kuvien laatua, mutta ei se laatu vaan se fiilis!!

Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää kaikille - huomenna jatkuu fitnesspäiväkirja!Kommentit