Fab4

Eilinen päivä oli treenin suhteen lepopäivä, ja ehdinkin tehdä jopa töitä! Opastin Disney Magic -aluksella tulleita risteilyvieraita, jotka viettivät Helsingissä vain yhden päivän. Alus tuli Pietarista aamulla ja jatkoi illalla jo Tukholmaan. Mukana oli paljon skidejä, sehän on selvä, kun kyseessä on Disney-alus. Illalla oli sitten ihana ja piristävä Fab4-ryhmän tapaaminen.  Ryhmämme koostuu neljästä aikuisesta naisesta, joihin olettekin tutustuneet jo aiemmissa postauksissa. Hannimaria, Meeri, Ulla ja allekirjoittanut olemme itse asiassa ystävystyneet jännästi Crazy-putiikin kautta, vaikka vaan Ulla on siellä töissä. Kummallisten kiemuroiden kautta ystävystyttyämme me neljä olemme kokeneet vahvaa yhteenkuluvuutta,  meissä on kaikissa jotain hyvin samankaltaista, mutta sitten taas toisaalta olemme myös ihan erilaisia. Aina meillä on juteltavaa ja höpöteltävää, eikä kukaan meistä ota elämää liian vakavasti. Tai vaikka ottaiskin, niin kaikki me osataan myös nähdä asioiden valoista puoli ja otetaan/yritetään ottaa avoimin mielin vastaan mitä tahansa eteen tulee. 

Eilen aloitimme kuoharilla Hannimarian luona ja jatkoimme siitä läheiseen Ravintola Sognoon. Hannimaria oli varannut pöydän "neljälle leidille ja yhdelle koiralle". Sogno on siitä mainio ravintola, että sinne tosiaan koiratkin ovat tervetulleita. Hannimarian Siiri-koira kulkee emäntänsä mukana melkein minne tahansa, joten oli itsestään selvää, että Siiri tuli myös Fab4:n iltapalalle mukaan. 
Sogno osoittautui ihanaksi paikaksi - suosittelen.


Fab4-ystäväni - ihanat Hannimaria, Ulla ja Meeri (Meeri ollut jalkaleikkauksessa, siksi tuo tyylikäs oikean jalan kenkä ja sauvat)
ps. tsiigatkaa; noilla on samanlaiset päheet nahkarotsit, eri värisinä  :D


Siiri - huom! Stadin Gimma-valjaat!!


Friends for ever  ja kohti unelmia, aina!


Hihii -  meillä siis jokaisella on samanlainen rannekoru :D

Trattoria Sogno, legendaarisen töölöläisravintolan Motin paikalla, Töölöntorinkatu 2 - hyvä! Arvatkaapas kenen annos? No, Siiri-koiran tietty :D


 Ullan mustekala vas. ja oik. Ullan salaatti, jossa sokerisuolattua ankanrintaa


Stadinaisen terveelliset tavoitteet vaikuttivat tähän valintaan - aivan mieletön rapusalaatti ja  riimihärkää


 Meeri ja Hannimaria jakoivat pitsan, näytti oikein hienolta, ja olikin sitä, kuulema


Ulla halusi ottaa Stadinaisesta muutaman kuvan, eli tässä sitten vielä niitä. Nahkis: Armani Jeans, hame: Destiny/Ewa i Walla, huivi: Crazy, korvikset: Sofinah, kaulalla roikkuvat rillit: LunetteKommentit