Täältä tullaan!

Heips rakas päiväkirja ja kaikki päiväkirjan lukijat! On ollut huikaisevan ikävä säännöllistä päivittämistä, mutta jostain syystä tauko on venynyt ja venynyt. Selityksiä löytyy tietenkin, vaikka kaikki ne tuntuvat nyt ihan turhilta. Täällä siis nyt olen vakaasti päättäneenä jatkaa päiväkirjan kirjoittamista ihan pokkana. Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut siis paljon - suurin muutos on, että olemme Ekin kanssa muuttaneet hieman eteläisempään osaan Stadia. Kaikki kävi hurjan nopeasti, samalla heinäkuisella viikolla olimme sekä myyneet, että ostaneet asunnon. Rakas ystäväni Hannimaria on kiinteistönvälittäjä ja hän laittoi meille linkin viehättävästä kodista, jonka hän uskoi olevan kuin tehty meille. Ja niinhän se oli! Vaikka ekaks mä sanoin, että se on liian pieni, se sijaitsee väärässä paikassa, se on liian kallis eikä siinä ole esim avokeittiötä, jonka ajattelin olevan ainoa pohjaratkaisumalli meille. Mutta Eki ehdotti, että käytäis katsomassa silti ja siinähän se oli. Tarjous tehtiin heti ja kämppä oli meidän. Mutta oli elokuussa ja nyt tämä Stadinainen on sitten puuhastellut melkein 24/7 saadakseen asunnon jotenkuten asumiskuntoon. Raporttia seuraa. Aloitetaan kuitenkin nyt näköalasta; se on aika erilainen kuin Kampissa - tsiigatkaa vaikka!


Näkymä keittiön ikkunasta - elokuussa, vähän erilainen kuin urbaani katunäkymä entisessä kodissa. Kuitenkin olemme vain noin kilometrin entisestä paikasta. 

Kommentit

 1. Tervetuloa takaisin, olen vähän kaipaillutkin ;-D. Mutta ymmärtäähän tuon, muutto on aikamoinen ponnistus!

  VastaaPoista
 2. Oi, onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Paula, kiitos - viihdymme superhyvin, mutta onhan tämä ollut varsinaista säätelyä :)

   Poista
 3. Kiitos tervetulotoivotuksista - juu, en muistanutkaan kuinka hurjaa on muuttaa. Olen elämässäni muuttanut tsiljoona kertaa, mutta ed. kerrasta olikin jo kulunut 16 vuotta ja siinä ajassa on tietty paljon taas kaikkea kertynyt. Itsekin olen kaivannut tätä blogimaailmaa, mutta kuten tiedät.... :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla sinusta ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti