Piiitkästä aikaa - matkakuvia Stokiksesta

Pitkästä aikaa -teema senkun jatkuu. Olin siis pitkästä aikaa Ruotsissa, lensin pitkästä aikaa Finskillä, asuin pitkästä aikaa hotellissa,kokoustin pitkästä aikaa liikuntaseurani F&S:n katto-organisaatiossa muiden ulkomaan seurojen edustajien kanssa, kävin pitkästä aikaa Tukholman Friskiksissä jumpissa, vaeltelin pitkästä aikaa Gamla Stanin kujilla, tein ikkunaostoksia ja pistäydyin Stampen -klubilla iltapäivän blues-jameissa. Testasin ravintoloiden erikois-burgareita ja joinpa kylmän oluenkin molempina päivinä.  Lisäksi matkustelin tunnelbanalla ja nautin vaan ihan yleisesti ihmisten tarkkailusta. Ihastuin myös uudistuneeseen Drottninggataniin. En ole käyskennellyt Drottinggatanin pohjoispäässä vuosiin, ja sehän olikin muuttunut. Aikoinaan Drottninggatanin Kungsgatanin yläpuolelle jäävä  pätkä oli lähes kuollut, eikä siellä yleensä paljon liikuttu. Nyt se on täynnä mitä hauskempia ravintoloita ja putiikkeja. Illalla hotelliin palatessani katu kuhisi ravintoloihin etsiytyviä ihmisiä. Kiva oli myös seurata silmälasiliikkeen mainoskuvausta.

Tässä se matkakuvaus sitten jo tulikin. Alla matkakuvia kännykkäkameralla näpsittynä.


 Kokousmuistiinpanoja ja ryhmätöitä 


Scandic-hotellini mukava vuode


 Iltaeväät ja -lukemiset 


 Tunnelmia hotellin ravintolasta Ensimmäinen testi-burgari. Olen siinä suhteessa hassu, että aina kun ravintolalla on oma erikois-burgeri, täytyy minun se testata. Tämä Scandicin Classic oli ihan ookoo, leipa hauska, coleslaw-salaatti hyvää. Tilasin sipulirenkaat lisukkeeksi. Ei kymppi, mutta kasi.


 Fiiliksiä maan alta,


aika harmaa yleiskuva, onneksi sain kuvaan tuon pinkin kaulahuivin - se taisi olla tämän maanalaisen aseman ainoa valopilkku yllä olevien mainosten lisäksi


ja tietenkin Gamla Stanissa piti käydä tarkistamassa Eva i Wallan liike


ja sitten piipahdus -itsellenikin yllätykseksi - Stampenilla. 


 Drottninggatanilla mainoskuvauksissa


Ja Whyredin outletin ikkunaostoksilla


 Tämäkin tuli kuvattua; hotellissa ollut kiva matkailukortti-seinä. Hyvä idea: jokaisesta Tukholman nähtävyydestä ja esim. museoista tehty oma pikkukorttinsa tarvittavine tietoineen


 Ja last but not least - toinen burgeri - tämä nyt etelä-amerikkalaisen ravintolan erikoinen. Sangen hyvä, grillattu, muheva, mausteinen. Ysi.

Kommentit

  1. Kivoja tunnelmia, ihan tuli mieli lähteä Tukholmaan. Mukavan kuuloinen reissu sinulla.

    VastaaPoista
  2. Olen tainnut viimeksi käydä Tukholmassa 90-luvulla, ehkäpä pitäisi pitkästä aikaa käydä siellä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti