Luuhausta ja joulun odottelua

Tänä vuonna ajattelin ostaa joululahjat hyvissä ajoin. Tai itse asiassa olemme onneksi sopineet, että nyt ostamme lahjat vain pikkupojille.  Mutta kyllähän tietty lapsille täytyy jotain ostaa.  Olin saanut selville  kullannuppusten toivelistan ja lähdin optimistisesti etsimään listan kärjessä olevia objekteja. Mutta pöh - eihän niitä enää missään ollut jäljellä. Näinhän se on, että myös leluissa on trendit ja muoti-ilmiöt, ja ne halutuimmat kamat loppuvat sitten ihan liian aikaisin. Palasin siis tyhjin käsin kotiin päin. Matkalla ihailin Kampin joulukoristeluita, käväisin Dotsin alakerran vasta-avatussa lifestyle loungessa ja kävin moikkaamassa ystävääni Ullaa Fredalla. Ullan kanssa keksittiin sitten käväistä Lönkan Destinyssä, jossa vierähtikin kokonainen tunti. Sovittelimme mitä hurmaavimpia Eva i Walla -vaatteita ja hypistelimme vähän sitä sun tätä. Ulla otti minusta kuvan hempeänhulvattomassa mekossa - sellaisesta, joka ois luonnollisesti pakko saada. Eikö se olisikin melkein aika rock bootsien ja paksun villiksen tai nahkiksen kanssa? Ehkäpä joulupukki voisi tuoda - ei voi tietää...
Kotona joulufiilikset jatkuivat, otin esiin vähän kynttelikköjä ja koristelin jopa pienenpienen kuusen. Tästä se joulu lähtee.


Joulun tunnelmaa Kampissa - on kaunista


 
 Dots -putiikin vasta-avattu life style lounge - paljon kivaa tavaraa ja Korresin välimerellisen raikkaita kosmetiikkatuotteita, voiteita jne.
 
 
Muiden muassa kauniita kynttilänjalkoja ja

 
 neuleita. Käsinkudotut villasukat - hieno lahjaidea!
 
 
Ja tässä tämä nyt poseeraa Destinyssä - rakastuin tuohon mekkoon. Eikö se olisikin hieno esim paksun villatakin kanssa?
 
 
 Kotona sitten vähän joulusomistusta esiin - joulutunnelma kohoaa...
 
 
joulukuusi ja

 
elävät kynttilät - ne kuuluvat jouluun.

Kommentit