Raitoja, varpaita ja kesätuulta

Innostuin eilen kuvaamaan reipasta ja rohkeaa Tarja-tuttavaani. Lähiputiikissa työskentelevä Tarja suosii enemmän ja vähemmän kerrospukeutumista ja hän pukeutuu aina rennosti ja persoonallisesti. Eilen ukkosensekaisessa helteessä Tarjalla oli kevyitä huiveja ja kivoja puuvillavermeitä. Tarjan hauskat kesävarpaat ja sandaalit innoittivat minut kuvaamaan myös muita kesävarpaita. Varpaansa ja niiden myötä sandaalinsa näytille saivat Satu ja aiemmistakin postauksista tutut Meri, Hannimaria ja Ulla. Lopussa totuttuun tapaan vielä muutama kuva Stadinaisesta itsestään. Innostuimme Ekin kanssa tekemään pienen Kaivarin kierroksen ja pysähdyimme Ursulassa kahvilla. Ajoitus oli loistava, koska aika pian sen jälkeen Stadi pimeni ja kastui ukkospilvien alle.

 
 Tarjan hauska ja kesäisen kevyt työasu
 
 
 Tsekkaa rillit - viimeisen päälle!
 

 
Open topissakin ihailtiin Tarjan kuvaussessiota :)

 
Tarjan kesävarpaat ja -sandaalit


 
Sadun jalkojen kesälookki
 
 
 Merillä kivasti glitterit molemmissa nilkoissa, talvella nää menee bootsien varsiin

 
Ullan glitterit ja Crocsit


 
Tutut tatskat - Hannimariahan se tässä vihreine kynsineen


 
Ja Stadinainen Kaivarin kesätuulessa - sopivasti ennen suurta ukkossadetta

 
Asu on ihanan mukava,merkki on Mayentl,  Ekin mielestä hevi-henkinen, glitteriä sekä rinnassa että

 
selässä

 
ja tutut lempparikorvikset - Cecilia Mellin


 
Kimaltelevat timskut eivät tässä erotu, mutta niitä on paljon!

Kommentit

 1. Ihania kuvia, ihania vaatteita, ihania sandaaleita, erityisesti nuo Hannimarian mustat kiehkurasandaalit vihreine varpaankynsineen ;-D. Lisää näitä, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Voi kiitos, minäkin tulen hyvälle tuulelle noita varpaita katsellessani:) Hannimarian sandaalit taisivat olla jostain kaukomaasta, tyyliin markkinatorilta. Kiitos myös kannustuksesta, yritän saada näitä ja muita leidejä taas kuvattavaksi lähiaikoina. Ihanaa keskikesää sulle!

  VastaaPoista
 3. Oijoi, mitä sandaaleita - noihin Hannimaarian kiehkurasandaaleihin minäkin ihastuin. Ja Tarja on esimerkki aikuisesta naisesta, joka osaa pukeutua trendikkäästi - yrittämättä olla iki-teini. Kivasti yhdistelty - niin hänellä kuin sinullakin - tuon sinun hevihenkisen mekkosi laittaisin rockkeikalle ihan justiinsa. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos :)- Hannimarian sandaalit ovat todella hyvä löytö ja mätsäävät upeasti tatskoihin. Kivaa kesäistä viikonlopun jatkoa sulle!

   Poista

Lähetä kommentti