Virkkausvinkkejä ja muuta virkistävää Palonissa


Paloni on myös yksi niistä putiikeista, jotka pulpahtavat esiin blogissani aika usein. Indiemuotiin erikoistuneessa Palonissa tapahtuu aina jotain uutta ja virkistävää ja siksi siitä on niin antoisaa kirjoitella. Viimeisin juttu oli eilinen Virkkuri-kirjan julkistamistilaisuus. Virkkuri-virkkausohjekirja on Molla Millsin kirjoittama ja Nemon kustantama raikas ja uudenlainen opas/idea-kirja virkkauksesta ja siitä, mitä kaikkea virkaten voi saada aikaan. Mä olen pienenä joskus kyllä oppinut virkkaamaan, siihen aikaan kai kaikki pikkutytöt joutuivat virkkaamaan - jos ei muuta - niin ainakin patalapun. Perussilmukanteko on mulla kyllä vieläkin hallussa, eikä muuta oikeastaan tarvitakaan saadakseen luotua vaikka mitä hauskaa. Virkkurissa aloitetaan ihan alusta ja päädytään mitä päheimpiin luomuksiin, sisustuselementteihin ja muihin nerokkaisiin virkkaustuotteisiin. Ja jos ei usko pystyvänsä pelkästään kirjan avulla toteuttamaan kaikkea virkkauskivaa, voi osallistua Palonissa järjestettäviin virkkaus- ja muihin "askartelu"-iltoihin, jossa hommat opetetaan kädestä pitäen. Tietoja saa Palonin fb-sivulta.

Minna Särelä, Palonin omistaja, on muuten hiljattain kotiutunut NYC:stä, jossa hänellä ja hänen edustamillaan suunnittelijoilla oli mm. Ellessäkin huomiota saanut pop-up-store-proggis.

Tallensin luonnollisesti kamerallani eilisillan kulua, otin myös jonkun kuvan ihan muista Palonilla myynnissä olevista jutuista, niistä esimerkkejä seuraavalla kerralla.


 
Minna Särelä, Palonin idearikas ja väsymätön omistaja

 
Minna ja Virkkuri-kirjailija Molla Mills
 

 
 Ja tässä mukana vielä Mollan sisarentytär Emily
 
 
Molla on kekannut laittaa virkatut kettingit kivasti koristeeksi,

 
kettingin teko-ohjeet löytyvät Virkkurista - nerokas juttu!
 
 
Virkkurin kustantamon, Nemon, kustannustoimittaja Niina Tarvainen
 
 
Virkkuri on tällä viikolla Suomen eniten myyty kirja!!
  Tässä kirjasta kopsattu kuva, otettu Palonin virkkaus-illasta
 
 
Näitä koreja ei kai ole vaikea tehdä - haluan oppia :)

 
 
 
 Kauniisti virkattu kukkakimpun mansetti

 
Ja lopuksi, elämäni ensimmäinen Kukko - ihan hyvää ;)

Kommentit