Viikonlopun hupsis!

Ihan lyhyenä postauksena haluan jakaa kaikkien kanssa tämän viikonlopun pienen vastoinkäymisen. Samalla varoitan tällaisen systeemin hankintaan liittyvästä mahdollisesta pettymyksestä...

Olin aikoja sitten ostanut Groupon-tarjouksena 30:lle kenkäparille tarkoitetun kenkähyllyn. Tiesin, että se ei olisi hirveän edustava, enkä aikonutkaan pitää sitä missään paraatipaikalla. Tarkoitus oli saada se tungettua johonkin komeroon niin, että popot pysyisivät jonkinlaisessa järjestyksessä.
Eilen sitten vihdoin päätin alkaa kasata tätä mainiota hankintaani. Purin tukevasti teipatun paketin auki ja aloin ihmetellä lukuisia metalliputkia ja muoviosia. Mutta sinnikkäästi ryhdyin tuumasta toimeen. Ei ois kannattanut, jo ekan muoviosan kohdalla tapahtui se peruuttamaton; osa hajosi kahtia. Siinä se sitten oli, iso kasa käyttökelvottomia kenkähyllyn osia. Roskikseen, heti! Heh, onneksi se taisi maksaa 9, 90 - mutta silti!

Muuten tämä viikonloppu on ollut erittäinkin onnistunut - olen nimittäin viettänyt sen tyttärenpojan Lukaksen kanssa. Ollaan oltu leffassa, syöty pinaattilättyjä ja lakujätskiä. Valokuvauksesta innostunut Lukas halusi jopa ottaa "muotikuvia" hassusta mummista, joten niitä sitten seuraavissa postauksissa.

Näppärältä näyttää

oho - aikamoinen kasa ja

räts - roskikseen koko keko!Kommentit