Spagettiooppera

Sananmukaisesti - spagettia ja oopperaa! Olin saanut kutsun mielenkiintoiseen ja herkulliseen kulttuuripläjäykseen eilen. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni spagettioopperassa. Kutsun saadessani en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta se oli just sitä mihin nimikin viittaa; spagettia ja oopperaa.

Musiikkiteatteri Kapsäkin Teatterisalissa Hämeentiellä oli tarjolla hulvatonta ooppera-iloittelua ja mitä maittavin italialaistyyppinen buffet. Pääruokana luonnollisesti spagettia ja muuta pastaa. Ruokaa ja juomaa oli ähkyyn asti, oopperaa just sopivasti. Illan kulku oli suunniteltu ruokalajien mukaan niin, että tauolla yleisö pääsi hakemaan uuden satsin herkkuja.

Oopperan juoni oli luotu itse vanhaa oopperaperinnettä kunnioittaen, mutta aivan uusin maustein. Mukana oli facebookkia ja nettideittailua ja loppuhuipennuksessa casanova-sankarikin sai ihan nykyaikaisen "ammatin". 

Spagettiooppeeran pääsee jatkossa kokemaan myös Musiikkitalossa - kannattaa mennä, tämä on ihan hauska ja vähän erilainen tapa viettää iltaa.

Kommentit

  1. Tuohan kuulostaa hauskalta ;-D. Ei tarvitse miettiä meniskö syömään ennen opperaa vaiko vasta jälkeen....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti