Ruokaa, vielä vaan!

Lupaan, että tämän postauksen jälkeen pidän pienen tauon näiden ruokahehkutusten kanssa. Mutta pakko vielä  jakaa tämänpäiväinen onni ja ilo kaikkien kanssa.

Isäni halusi tarjota meille äidin synttärlounaan tutussa Mamma Rosa -ravintolassa. Eikä Töölön Mamma taaskaan pettänyt. Nyt parsakautena otimme jokainen herkulliset parsa-annokset. Tai isä ja äiti ottivat parsat pääruuaksi, Eki ja minä otettiin Oskarinleikkeet, jossa siis härän marmoripihvin seurana on herkulliset kastikkeet, katkiksia ja tuoretta parsaa. Jälkkäriksi otin sitruunakakkua, faija otti piparminttupannacottaa, synttärisankarin ja Ekin jälkkärit sen sijaan muotoutuivat irish coffeiksi.

Ravintola oli taas tupaten täynnä, pöytävaraus kannattaa tehdä sunnuntaisin lounasaikaan. Me oltiin varattu pöytä klo 15:ksi ja tullessamme ei ollut yhtään vapaata pöytää, lähtiessämme oli jo rauhoittunut ja pöytiä oli vapaana. Kaikesta ryysiksestä huolimatta sekä keittiö että salijengi hoitivat hommansa aivan huippuhyvin.

Lounaan jälkeen tehtiin Ekin kanssa vielä pieni rundi Kaivarissa, oli pakko nähdä miten kevät on edistynyt Merisatamassa. Helsingin jätskitehtaan kioskit olivat auki ja Carouselin terde kuhisi jengiä. Jäät oli lähtenyt, kevät on kuin onkin tulollaan.

Pokkarikuvia, var så goda!

 Oskarin leike
 
Parsaa

Minttu-pannacotta

 Sitruunakakku

Irish Coffee

Ja sitten näkymä Merisataman rannasta, lokkikin ihmettelee kevään tuloa,
jäät ovat hävinneet
Suomenlahdelta - vihdoin!

Carouselin terde kuhisi ihmisiä ja niiden koiria

Kilpikonnat ovat heränneet talviuniltaan, mageet varjot....
 

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Wautsi, tunnustus - käyn heti katsomassa! Kivaa alkavaa viikkoa sinulle.

      Poista

Lähetä kommentti