Rotsikatsaus

Tänä talvena olen käyttänyt vain ja ainoastaan yhtä rotsia; sitä syksyllä hankkimaani PJ-lämpöpakkausta. Olivia-tapahtumasta hankkimani superrotsi on palvellut hyvin tunnollisesti - olen kestänyt kaikki pakkaset aika vähäisillä valitteluilla. Mutta eilen, vasta, tunsin, että voisi hiljalleen alkaa siirtyä kevyempiin palttoisiin. Asioilla käyskennellessäni minulle tuli jo vähän liian lämmin tuossa untuvaunelmassani. Siispä tänään ajattelin tehdä välikausirotsikatselmuksen. Kaivoin esiin kaikki mahdolliset takit, joita tähän välivuodenaikaan voisi kuvitella käyttävänsä. Ja kas, löytyihän sieltä muutama ihan käyttökelpoinenkin. Tänä vuonna tuskin tarvitsen mitään uutta, sillä näiden lisäksi mulla on poplari ja kasa nahkiksia ja muita lyhyitä jakkuja ja bleisereitä.  Nyt alan ekaks käyttää tota kipparitakkia, vähän ajan kuluttua tuota oranssia, muut saavat olla varalla, ehkä ne itse asiassa ovat enemmän syysromppeita, katotaan. Mutta näillä mun on nyt pakko pärjätä trenssikauteen asti.

Tässä vähän makupaloja tämän aamuisesta kameraleikistä.


Ensimmäisenä Ralph Laurenin kipparitakki, hienosti viimeistelty ja sopiva just nyt.Ikivanha, klassinen italialainen villakangastakki, josta en voi luopua, tykkään kovasti.
 


Ja seuraavat kaksi ovat myös jo paljon nähneet ja kokeneet, mutta palvelevat vielä ihan ookoo
- molemmat muuten Crazystä, vaikka ihan eri tyyliä keskenään.
 Kommentit

 1. Keltainen takkisi näyttää hyvin houkuttelevalta, juuri sopivalta kevätaurinkoon.

  Olen lopen kyllästynyt mustaan untuvatakkiini, pakkasin sen jo pois. Välikausitakkinikin ovat mustia ja vähän tekisi mieli väriä, mutta mennään nyt kuitenkin vanhoilla ;-D. Ellei sitten tule vastaan jotakin hyvin, hyvin houkuttelevaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään edelleen tosta keltaisesta - vaikka se on ikivanha. Kipparitakki on kans hyvä, ne kaksi alimmaista saavat kyllä pian väistyä, tai ainakin odottaa syksyyn. Väriä munkin tekee enemmän nyt mieli, katsellaan miten kevät etenee - tarkeneeko ilman rotsia koko kesänä;)

   Poista

Lähetä kommentti