Kanuunalöytö!

Merikadulla sijaitsevasta Kaivarin Kanuuna -kirpparista on kuhistu jo jokunen vuosi. Jostain ihan ihmesyystä en ole tullut käyneeksi siellä, vaikka se sijaitseekin tässä ihan lähimaastossa. Menneellä viikollakin Kanuuna on tullut puheeksi ainakin neljässä-viidessä keskustelussa ja mä olen ajatellut, että nyt meen. Mutta tänään, ihan äsken, tuli sitten lopulta se täysin väistämätön menosyy. Luin nimittäin aivan sattumalta Polkadots -blogia ja siinä hehkutettiin tämänaamuisia Minna Parikka-löytöjä. Sitten ei enää mikään auttanut, lähdin oikopäätä suunnistamaan etelää kohti. Ja hepp! Parikan pöydällä oli jäljellä just muutama pari neljäykkösen kävelykenkiä, sellaisia joita mä juuri nyt tarvitsen (?!). 60:-, siis löytö, kun tietää mitä ne uutena maksaa. Kassalla mulle kerrottiin, että MP itse käy siellä täydentämässä joka päivä uusia tuotteita, eli kannattaa mennä tsiigaamaan! Mutta vielä kerran, kiitos Polkadots!

 Tervetuloa Kaivarin kanuunaan, Merikatu 3
 
 Tässä nurkkauksessa vähän enemmän vintagea

 Stetsoneita ja muita kotsia
 
Hyvä, kävis vaikka halloweenina

Täältä sais vaikka hääpuvun

 Hattuja ja

 päheitä miesten kenkiä
 
 Torsot, 20 egee kpl.
 
 Marimekon reppukin oli myynnissä

 Aika sokkeloista ja matalaa, jokaisen nurkan takaa löytyy lisää pöytiä

 Levähdystila ja taustalla kassa/neuvonta
 
 Pikkuisia kenkiä ja sitten
 
vähän isompia. Nämä olivat jäljellä - mutta lisää tulee kuulema vähän väliä...
 
ja lopussa kiitos seisoo :)

Kommentit

 1. Minunkin on ollut tarkoitus käydä tutustumassa (kuuluisaan) Kaivarin Kanuunaan. Liikun vain hirmu harvoin siellä suunnalla ja lähes aina on vielä vaunutkin. Kiva kun laitoit sisältä kuvia, vaikuttaa mielenkiintoiselta, nyt minunkin on varmaan ihan pakko mennä! Olen aina tykännyt kovasti kirpputoreista ja vintage/seconhand liikkeistä. Niissä on oma tunnelmansa, eikö? On mukavaa kun kaikki ei ole sitä juuri tämän hetken trendiä, nykyisin kun tuntuu että vaateketjujen ja liikkeiden tarjonta (malleissa ja väreissä) mukailee hyvin voimakkaasti toisiaan.

  Minna Parikkasi ovat kyllä herkut! Hieno löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anna! Kanuuna on kiva just senkin takia, että se on tollainen sokkeloinen ja vähän arvaamaton, useinhan kirpparit on sellaisia isoja halleja. Näyttää siltä, että kirpparitrendi on tullut jäädäkseen, ja ihan hyvä niin, kannatan kierrätystä. Vielä kun osais tuunata...

   Poista
 2. Kanuunassa on kiva käydä ja yleensä sieltä on löytynyt kaikenlaista kivaa, olen jopa pari kertaa ostanutkin sieltä jotakin. Syksyn jälkeen en ole Kanuunassa käynyt, taitaisi olla paikallaan Kanuunakeikka ;-D.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti