Minglailua Kluuvissa

Kluuvin kauppakeskuksen asiakasilloista näyttää tulevan mukava perinne. Eilen järjestettiin taas tällainen Vip Shopping-tapahtuma, johon minäkin osallistuin - tällä kertaa mukanani oli hyvä frendini Ani. Kaikissa liikkeissä oli erikoistarjouksia, useassa myös virkistäviä tarjoiluita. Nautiskelimme kuohuvaa ja napostelimme/siemailimme maistiaisia mm. teekaupassa ja Maatilatorilla sekä hypistelimme niitä sun näitä romppeita. Saimme myös lyhyen rupattelutuokion miellyttävän suunnittelijan Yat'in kanssa. Emme kuitenkaan tällä kertaa sortuneet mihinkään hankintoihin, paitsi joo, tulihan mun ostettua herkullinen ruisreikäleipä kellarikerroksen torilta. Showkuoro Aventur'in esitys meini meiltä harmillisesti ohi, emme huomanneet sen alkamista kaiken tohinan keskellä. Oma top-neloseni Kluuvin putiikeista on Desigual, Tiger, 2or+ByYAT ja luonnollisesti Maranello. Emmekä me Anin kanssa todellakaan olleet ainoat, jotka diggasivat näistä neljästä putiikista eniten; juuri näissä liikkeissä oli selvästi eniten jengiä. Kluuvi on selkeästi profiloitunut 30-40-vuotiaiden mestaksi, kyllä me edustettiin sitä iältään kypsempää ryhmää - vähemmistöä:)

En taaskaan pystynyt pitämään kameraani piilossa vaan räpsin kuvia ihan villinä - tapani mukaan.
Eniten kuvia on Desigualista, jonka liikkeessä en ole aikaisemmin kerinnyt käydä. Tykkään Desigualin värikkäästä ja taiteellisesta touchista, jokaisessa printissä, kuosissa ja mallissa on jotain kivan persoonallista, joka vie ajatukset kuvataiteisiin. Toinen paikka, missä kamera kävi tiuhaan oli Maranello, jossa sekosin mm. miesten paidoista - saisinkohan Ekin tonne...

 Kommentit

 1. Näin sinut eilen Kluuvissa, mutta sain jonkun ujouskohtauksen, enkä sitten uskaltanut tulla juttelemaan ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merjaaaa! Höh - olisit tullut moikkaamaan, olisin ilahtunut ikihyviksi. Viihdyitkö tapahtumassa, teitkö hankintoja?

   Poista
  2. Olin yksin siellä, ystävättäreni perui tulonsa, eli vähän tylsää olla yksinään liikkeellä. Jostakin syystä kauppojen kiertely hyvässä seurassa sujuu paljon hauskemmin.

   Mutta kuohuviinilasillisten voimalla pyörin siellä jopa puolitoista tuntia ja hankin Jackpotista pellavamekon. Minua voisi varmaankin jo kutsua yltiöoptimistiksi, kun hankin kesävaatteen ;-D.

   Seuraavalla kerralla lupaan tulla moikkaamaan!

   Poista

Lähetä kommentti