Keikkalesken keväthuolto

Aamulla kun heräsin en todellakaan tiennyt kuinka hyvä päivä tästä tulisi. Olin väsynyt, kun piti taas lähteä kukonlaulun aikaan opastuskeikalle. Virkistyin kummasti, kun sää yllätti kirkkaudellaan, tosin pakkasta oli reilusti. Kun pääsin perille, ilmenikin, että keikka oli peruttu, sanoma vaan ei ollut tullut perille. No, mikäs siinä, kotiin toiselle aamupalalle. Lähetin muusikkomiehen keikkarundille ja aloin ihmetellä päivän ohjelmaa. Sit muistin, että minullahan oli varattuna kiinalainen Qi:n tasapainottamishieronta iltapäiväksi. Mutta iik - jalat tarttis hoitoa kans, en vois millään mennä sinne näillä onnettomilla lakkauksilla ja kantapäillä. Apuun tuli Fredan ZaZa-studio, josta sain heti pedikyyriajan. Oli ihanaa loikoilla nautinnollisessa jalkahieronnassa ja lueskella Seiskoja. Sinisillä varpaankynsillä varustetuilla jaloilla talsin sitten toiseen hoitolaan, Roban China Liangtseen. Qi:n tasapainotus on napakka hieronta, jossa keskitytään pääosin selkään, joskin alaraajatkin saavat lyhyen läpikäynnin. Mutta se, joka varsinkin erottaa tän hieronnan muista hieronnoista on, että tähän sisältyy aika reipas vatsan alueen hieronta. Fiona-hieroja ei arastellut painaa vatsaa syvälle kuopalle niin kovaa, että jouduin kiljumaan - mutta hän väitti, että otteiden kuuluukin tuntua. Jälkeenpäin - kaiken tuskan jälkeen - olo oli höyhenen kevyt ja rentoutunut. Tilasin uuden hieronnan huhtikuun loppuun, sen verran hyvän tasapainoinen olo hoidosta tuli.

Nyt tämä keikkaleski asettautuu sohvalle Olivian ja Damernas Världin seurassa, telkkari päälle ja jotain naposteltavaa eteen. Hyvää alkavaa viikonloppua.


Kommentit

 1. Olipas kiva, että muistuttelit - jalkahoitajan aika pitäisi viimeistään alkuviikosta tilata. Talven jäljiltä jalat - vaikka kuinka yrittäisi hoitaa - huutavat apua;) Mielenkiintoiselta vaikutti tuo sinun hierontasi. Vatsan hieronta - huh.
  Aurinkoista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt kevään tulleen jalat pitää ehdottomasti hoitaa, tosin tuntuu, että hoidattelenkin jalkoja enemmän kun kasvoja. Jalkahoito on ihan parasta! Niin, joo, se vatsan alueen hieronta oli aika hurjaa.

   Poista
 2. Qin tasapainotus kuulostaa mielenkiintoiselta, se ihan kutsuu ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä siitä tuli hyvä olo, nukuin kuin tukki viime yön ja heräsin aikaisin pirteänä, vaikka ois vapaa päivä. Kivaa viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti