Kånken-kuume koettelee nyt täälläkin...

Miten ihmeessa jostain asiasta tulee niin must? Yksi tämän päivän must'eista on Kånken-reppu. Näyttää siltä, että kaikilla itseään kunnioittavilla kansalaisilla tulee olla Kånkeni keikkumassa selässä tai olalla. Blogeista, lehtiartikkeleista ja muotijutuista on käynyt varsin selväksi, että Kånken-kuume on levinnyt Ruotsista, ei pelkästään meille Pohjanlahden yli, vaan myös mm. länteen Atlantin yli. Tää yli 30 vuotta sitten Ruotsissa lanseerattu kangasreppu on tosiaan valloittanut koko maailman, ja sen myötä myös minut. Minusta on alkanut tuntua, että ihan välttämättä tarvitsen keltaisen Kånkenin. En tiedä, onko toi keltainen päässyt värilistan kärkeen sen takia, että nyt on kevät. Kaipaan jotain piristystä mun treenikassien joukkoon. Toisaalta, kyllä mua kiehtoo valkoinenkin, valkoisesta on nimittäin tehty erikoisversio vettähylkivästä matskusta. Joo, ja pinkkikin ois hieno. Tai vihreä, tai... Mulla on siis kaksi kassia/reppua aktiivisessa käytössä. Toinen on toistakymmentä vuotta sitten hankittu nahkareppu, joka palvelee nyt mun kuntosalireppuna. Toinen on treenikassi, jota käytän vesijuoksuromppeiden konkkaamiseen. Se on Ellelltä josku saatu tilaajalahja. Elle-veska on muovinen, ihan käypä just tohon uimahallitouhuun. Kånken olisi mitä paras täydentämään tätä valikoimaa, sitä voisin käyttää jumppakamojen kantamiseen. Mulla on aina peruskamat veskoissa valmiina, ei tartte kun vaihtaa joitain pyyhkeitä ja sellasia varusteita, varsinkin uimahallireissun jälkeen täytyy kaivaa kaikki märät jutut kuivumaan ja pestäväksi. On kätsyä, kun jokaiselle lajille on oma reppunsa/kassinsa, sitten tietää, että perusvarustukset on kondiksessa. Salille tai jumppaan meen yleensä valmiiksi vaihtaneena, joten kassissa on juomapullo, kengät, hikipyyhe ja sitten tarvittaessa lompsat, puhelimet, avaimet jne. Jumpassa on eri juomapullo ja eri kengät, esimerkiksi, ne vois olla valmiina odottamassa omassa Kånkenissaan.

 
Kuntosali-reppu

 
Vesijuoksukassi

Ja sitten Kånkenit - nämä kuvat on otettu Partioaitan sivuilta, sieltä varmaan hakisin omani, jos siis päädyn Kånkenin  hankkimaan. Väripaljous hidastaa päätöksentekoani, kaikki ovat niin namuja.
 
 
 Valkoinen erikoismalli, vettähylkivä matsku - tän nimi on Save the arctic fox.
 


Kommentit

 1. Kånken on maailman paras reppu patikkareissuilla, vaikka sen tunkisi kuinka täyteen, se on mukava kantaa selässä!

  Minulla on ollut kymmenisen vuotta kitinvärinen ja musta Kånken ja olen ollut tosi tyytyväinen niihin. Mustasta tosin ratkoin tuon merkin pois kun se häiritsi siinä ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki kehuvat Kånkenia. Nyt kun tarkemmin mietin, muistan, että tyttärillä taisi olla Kånkenit koulureppuina joskus 80-90-luvuilla. Lindalla tais olla jo silloin kun asuttiin vielä Ruotsissa. Se on siellä sellainen perusjuttu, että siihen ei edes kiinnitä huomiota. Taidan kallistua valkoiseen, vaikka se onkin ehkä vähän riskaabeli väri...

   Poista
 2. Valkoisena en vielä Kånkeneita ole nähnytkään, onpa kaunis sekin! Itse en kyllä osais päättää, että minkä värisen ottaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Nella, tää on kyllä vaativa päätös. Taidan mennä tsiigaamaan Partioaittaan, ehkä se valinta sit helpottuu. Upeeta pääsiäistä sulle!

   Poista
 3. Mistä noita valkosia oikee saa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti