Sairauspäivän piristeitä

Sitkeä ja ilkeä flunssa on tainnuttanut minut nyt tänne kotiin sohvalle. Toimettomuus, silloin kun se ei ole vapaaehtoista, ei sovi mulle laisinkaan. Mutta sit kun on tarpeeks sippis, niin ei oikein muuta voi kun tyytyä osaansa. Aika menee tosin välillä ihan nopsaakin, kun vetelee tirsoja ainakin pari kertaa päivän mittaan. Mitään hyvin vaativaa ei jaksa lukeakaan. Mutta mulla kävi ainakin eilen hyvä tuuri - Ruotsin telkkarista tuli uusintana länsinaapurin euroviisukarsintojen kolmas osa. Ruotsissahan järjestetään viis-kuus karsintaa, jotka jokainen ovat lähes yhtä suuria tapahtumia kuin sitten sen lopullinen kansainvälinen kisa. Nämä aivan uskomattomat esikarsinnat pidetään suurimmilla areenoilla eri puolilla Ruotsia, eilinen oli Skellefteåssa. Juontajat pitävät omaa showtaan, jokainen biisiesitys on täydellisesti mietitty loistelias esitys, yleisö kiljuu ja heiluttelee plakaatteja ja ilmapalloja ja fiilis on katossa. En malta odottaa, millaiset ne oikeat loppukisat ovat sitten toukokuussa siellä Malmössä. Tällainen show piristi flunssapotilasta reippaasti.

Toinen piriste oli uusin Elle-lehti, joka tipahti postiluukusta. Kauniita kuvia jaksaa kuumehoureissaankin katsella. Juttu Stella McCartneysta vaikuttaa mielenkiintoiselta, en tosin jaksanut lukea sitä vielä. Sen sijaan luin jutun äideistä ja tyttäristä, se tuntui jotenkin omakohtaiseltakin. Ellessä tykkään aina kans tyyli-idea-sivuista. Ja sain vahvistusta sille, että tänäkin vuonna kevät on tulossa - vaikka eilen ainakin ulkona vielä satoi lunta.

Kolmantena piristeenä voisin mainita chilikatkaravut ja kukkakaalin. Rakastan sitä komboa. Ihan totta! Se menee hyvin flunssaisenakin. Ei muuta kuin kippo chili-mössöä ja iso keitetty kukkakaali, siinä on meidän illallinen. Suosittelen.


 Hyvä meininki Skellefteåssa, flunssainenkin innostuu

 Loistavat juontajat, Gina ja Danny, huippuartisteja hekin
 
 Ja huh - katsokaa Ginan taakse, Skellefteå on räjähtämispisteessä, ja nyt ollaan vasta esikarsintojen kolmannessa osassa:)

 Amanda, ei tosin päässyt jatkoon ymmärtääkseni

No joo, valoja, tanssijoita, liekkejä jne

Upea kevät-Elle - piristystä kerrakseen
 
Innostuin tästä pikkujutusta - mullakin on joitain turkoosi-koruja - kiva!
 
 Ja ihan parasta pikaruokaa - chili-katkarapu-sekoitusta Kampin K-marketista ja
 
 keitettyä kukkakaalia
sekä muutama tomaattiviipale, loistavaa ravintoa potilaalle.
 

Kommentit