Nollaviikko kirkastuu

Tämä viikko on ollut varsinainen nollaviikko. Kuten aiemmistakin postauksista selviää, olen ollut aikamoisen flunssan kourissa, eikä minusta ole ollut mihinkään. Nyt olen jotenkin hahmottamassa valoa tunnelin päässä, ja uskon että elämä voittaa:). Ajattelin jopa pistäytyä ulkona tänään, jos ei muuta, niin hakemassa kimpun tulppaaneja.

Tänä aamuna sain muuten virkistävän markkinointimeilin Fredalla sijaitsevasta Lola Ramona-kenkiä myyvästä Boutique Fredasta. Lola Ramonat ovat herkullisen näköisiä namukenkiä. Meilin liitteenä olevia kenkäkuvia katsellessani tuli niin hyvä ja pirteä mieli, että ajattelin laittaa kuvat myös tähän kaikille muille piristykseksi. Itselläni ei ole yhtään paria ramonoita, mutta ei haittaa, voihan se olla, että vielä joskus hankin - nyt vaan ei ihan ole tarvetta uusille kengille (oho - kuulostanpa järkevältä...).
 
Kuvien lähde: Ritapoint Oy/Lola Ramona

Kommentit

 1. Mulla on seitsemät erilaiset Lola Ramonat ja olen ihan myyty! En aiemmin käyttänyt korkoja missään ja nyt puuhällän näillä 8cm koroilla kepeästi, vaikka suosikkina silti 5cm koroilla olevat saapikkaat. Suosittelen!! :)
  -Annika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauskaa, joo, noi on niin herkkuja noi Ramonat. 5 cm on tod. hyvä korko, ei rasita selkää ja voi vetää vähän nopeampaakin. Tosin mikään ei vedä vertoja kunnon korkkareille - mut sit pitää ottaa vähän iisimmin näillä kaupungin kaduilla :)

   Poista
 2. Toi eka kenkä näyttää juuri mun kengältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopihopi, Maiju - nyt sit vaan kenkäkauppaan! Aina sä oot yhden uuden kenkäparin ansainnut, vaikka kevään kunniaks ;)

   Poista

Lähetä kommentti