Leppoisa perjantai

Jotkut päivät ovat aika heppoisia, tai niinku leppoisia jotenkin. Tämä päivä on ollut sellainen. En ollut sopinut mitään tärkeää, ei ollut duunia eikä mitään suunnitelmia. Ei siis todellakaan mitään paineita mihinkään suuntaan, eikä pitänyt olla mitään akuuttia pähkäiltävääkään. Mutta hep! Sain luotua itselleni pähkäilytilanteen; hiffasin, että me tarvittais parempi ratkaisu tv/stereo-tasoksi. Tai oikeestaan Eki sen aloitti. Muusikkona hänellä on kovemmat vaatimukset tollasten teknisten vempainten, etenkin musiikkisellaisten, suhteen. Hänen toiveensa on saada kunnon stereosysteemi olkkariin. Olkkarissa ainoa paikka tollaselle äänikoneelle ois kai telkkarin alapuolella. Ja nyt meidän telkkari keikkuu hennolla pöydällä (meillä ei oo taulu-teeveetä), ja digiboksi siinä sellasella pienellä tarjoilupöydällä lähistöllä. Johtoja on jo nyt joka puolella. Mä en haluasi enää mitään laitteita olohuoneeseen, ainakaan näkyville. Siispä mahdollisen uuden taso-huonekalun pitää olla sellainen, jossa on ovet, joiden taakse kaikki koneet saa piiloon. Eli sain hyvän syyn lähteä ulos kiertelemään Kamppi-Punavuori-alueen kauppoja ja kirppareita, josko sellanen joku sopiva mööpeli tulis eteen. Joku oli kiva, etenkin yks Fidassa, mutta ei me viel olla mitään päätetty. Asialla ei todellakaan ole kiire - kunhan nyt vaan sain tälle päivälle jonkun teeman. Sitäpaitsi meillä on jotkut stereosysteemit "salongissa", mutta niitä ei ole viel ehditty mitenkään asentaa pitkäksi venyneen salonkiproggiksen aikana.

Muuta pähkäiltävää tänään ei oikeestaan tarvinnutkaan, paitsi pitihän meidän luonnollisesti funtsia mistä sais ruokaa. Lähistölle on avattu uus nepalilainen, joten päätettiin hakea sieltä annokset kokeiluun. Safka oli ihan ok muuten, mutta jostain syystä toinen annoksista oli jotain muuta kuin mitä olimme tilanneet. Eki oli pyytänyt lammasta, mutta saatiin possua. Ihan maukasta sekin oli, mutta harmitti se silti vähän. Toinen annos, lammasta tulisessa kastikkeessa, oli aivan huippukelpo.

Loppuilta sujui suklaakipon vieressä telkkaria katsellen. Star-kanavalta tuli Critics Choice Awards - siis Oscar-tyyppinen gaala, jota tsiigailin tähän asti. Ihan iisi päivä siis.

 
Tällaista  vanhaa senkkiä katselin Fida lähetys-kirppiksellä, aika surkeessa kunnossa, mutta
jotenkin hurjan symppis messinki-juttuineen ja ovien puu-kuvioineen.
Mutta ei me tota osteta, se on vähän liian iso, kuitenkin...
 
 
 
Tässä lähikuva ja eri valotuksella, tämä punaruskea väri on lähempänä oikeeta.
 Ovien taakse sais hyvin suurimman osan laitteista, tosin telkkari pitäis laittaa tohon päälle.
Mutta eiköhän me jostain joku sopivampi vielä löydetä, ei o kiire...
 
 
 
Tänään kassista kuoriutui nepalilaista just avatusta
ravintolasta, jolla ei taida edes olla nimeä vielä
 
 
 Nan-leipä näyttää ja maistuu ihan siltä miltä kai pitääkin
 
 
 Annokset - tänään kaikki nautittiin ihan take away-tyyliin,
ei jaksettu edes siirtää ruokia tyylikkäämmin omiin astioihin
 
 
 Pöytä on katettu, leirimeiningillä - kuten näkyy
 
 
ja illan päätteeks Marabou -maitosuklaata, hyvin maistuu
 
 
 
Huipun kukkuraksi - esittelen tässä eilen hoidetut varpaat, vaan hetkeks pöydälle, kuvausta varten ;)

Kommentit