Hassu peplum tai sen tapainen...

Esittelenpä tässä nyt hauskan vaatekappaleen. Se on kai omanlaisensa versio viime keväänä uuden tulemisen kokeneesta ja edelleen voimissaan olevasta peplumista, vyötärövolangista. Peplumeissa ei tosin usein ole taskuja, ja usein kai peplumit on valmiiks kiinni jossain ylä- tai alaosassa. Mun Xenia Designin hieno peplumini on  kuitenkin irrallinen. Se on myös ehkä vähän pidempi kuin mihin on totuttu - tai oikeastaan se on epätasaisen pitkä - edestä lyhyempi, takaa pidempi. Ja sit se on aika paksu, sillä se on vuorattu, avaruusasuihin assosioiva päällysmatsku on hopeista ja vuori on musta. Olen pitänyt omaa peplumiani täyspitkän kapean hameen kanssa, mutta se käy hyvin myös tämän tänään ylläni olleen nahkahameen kanssa. Peplumin voi pukea myös housujen kanssa, tai itse asiassa ihan minkä kanssa vaan. Xenia Designin vaatteita ei oikein saa mistään Suomessa, Crazyn Arja on silloin tällöin tilannut niitä käydessään saksalaisilla muotimessuilla. Ja aina kun tämän muotisuunnittelijan hauskoja tuotteita tulee Crazyyn, ne menevät  nopeasti kaupaksi, vaikka hinta on Crazyn asteikon yläpäästä. Laitan tähän vähän kuvia mun hulvattomasta avaruuspeplumista.

ps. ja taas vaan tän simppelin henkkamaukka-paidan kanssa, lookia vois luonnollisesti parantaa paremmilla asusteilla ja yläosalla.


 
Vuorattu, tässä tasku
 
 
 
 
 
 
Lähikuvassa - avaruusmatskua, kivat taskut vai mitä?
 
 
 
 
 
 
Leveän vyötärökappaleen voi kääntää, se on ihan kiva niinkin. Ja tässä
yläosa vois olla vähän tyylikkäämpi, mutta peplumhan tässä on pääosassa
 
 
 
 
 

Kommentit

  1. Onpa hauska, tosi hyvä idea. Crazyn ikkunat katson aina ohimennessäni, mutta sisällä en ole käynyt vuosiin, täytyypä poiketa seuraavalla kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merja, eikös olekin hauska? En tiedä missä ja milloin tota tulen käyttämään, täytynee vaan välillä vetää se päälle ihan arkenakin... Crazy on siitä hassu liike, että siel on paljon kaikkea sekalaista, täytyy jotenkin pystyä erottamaan jyvät akanoista. Hintahaarukka on hyvin laaja. Mutta hauskoja kokonaisuuksia siel saa kasaan, jos haluaa. Ei tosin ehkä ihan perus-business-tyyliä.

      Poista

Lähetä kommentti