Joulujumppaa

Tässä muutaman vuoden takainen
kuva minusta harjoittelemassa
Friskis & Svettis-joulujumppaa;)
Tänään päätin muutaman vuoden tauon jälkeen osallistua perustamani kuntourheiluseuran Friskis & Svettiksen jouluaaton jumppaan. Ohjasin itse noita jouluaaton ilmaisjumppia ainakin 15 kertaa, kunnes jokunen vuosi sitten päätin, että nyt on muiden vuoro. Ja traditio on jatkunut, jokaisena jouluaattona on urheiluseurasta löytynyt innokkaita ohjaajia ohjaamaan myös jouluaattona. Tämä on aivan ainutlaatuista, toimivathan kaikki ohjaajat ja muut toimihenkilöt täysin ilman mitään taloudellista korvausta, puhtaasti liikunnan ja hyvän fiiliksen ilosta. Jouluaaton jumpat ovat aina olleet yleisömenestys, joka vuosi yli sata innokasta jumppaajaa on kokoontunut yhteishikoiluun Ruoholahden palloiluhalliin aloittamaan joulun vieton.

No, mun aikana jumppa alkoi 10.30, joten en edes tsekannut mistään aikatauluista pitääkö tämä aika paikkansa. Kaivoin auton lumesta ja lähdin innokkaana jumppaan - ja kas, jumppahan olikin alkanut jo tasan klo 10, joten ehdin loppuverryttelyyn ja venyttelyyn. Ei reissu turha ollut, oli  kiva nähdä tuttuja ja kokea Friskiksen riemu. Ja sainhan todistusaineistona tarmokkuudestani ja hyvästä yrityksestä ainakin napattua yhden kuvan.

Mullahan oli tietty jumppakamat päällä, joten sieltä Ruohiksesta menin sitten suoraan kuntosalille ja tein pienen treenin. Nyt on hyvä olo, ja voin hyvällä mielellä alkaa pakertaa jonkinlaista joulupöytää illaksi.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!
 

Ilo ja riemu ovat ylimmillään Friskis & Svettis-joulujumpassa. Jouluaaton jumppa on suunniteltu niin, että se sopii kaikille; miehille, naisille, nuorille, vanhoille, rapakuntoisille ja himoliikkujille - liikkeet voi tehdä oman kunnon mukaan, turvallisesti ja tehokkaasti. Hyvä, monipuolinen musiikki tukee liikettä. Jokainen voi tuntea onnistumisen ilon!

ps. Tänä vuonna kaikki Friskis & Svettis -joulukauden jumpat ovat ilmaisia. Aikikset löytyy tän vapaaehtoistoimintaan perustuvan seuran verkkosivuilta.


 
 
 

Kommentit