Joulu on jo ovessa

Tänään on ollut kiva joulunaluspäivä. Olen saanut verhotangon ja kristallikruunun "salonkiin". Kekkasin nimittäin, että siirrän vanhan kruununi ruokapöydän päältä tuohon keltaiseen huoneeseen, sinne se sopii hyvin. Sain ystävällisen remonttimiehen poraamaan ruuvit seinään verhotankoa varten ja samalla hän suostui myös kiinnittämään kruunun kattoon. Hyvä tulee. Eilen ostin verhokangasta, ompelen jonkilaiset verhot huomenna. Verhot ovat siniset ja koska seinät ovat keltaiset, ei voi välttyä ruotsalaisuustunteelta. Alankin varmaan kutsua  huonetta kuninkaalliseksi salongiksi kunhan saan sen kuntoon.

Päivän kruunasi joululounaspizza ja lasi viiniä kahden todella hyvän ja "vanhan" ystävättären kanssa. Toisen kanssa käyn viikottain vesijuoksussa mutta toista leidiä en ole tavannut vuosikausiin - oli virkistävää jutella pitkästä aikaa ja päivittää elämäntilanteet jne.

Ja sitten vielä päivän lopuksi olen ripustanut joulukranssit oviin. Siirsin Anilta saamani keramiikkakranssin sisäoveen ja kiinnitin uuden Tigerista hankkimani perinteisemmän ulko-oveen. Nyt voi joulu alkaa tulla hiljalleen....

 
Anin tekemä kaunis keramiikkakranssi - kuinka joku osaa?
Se sopii hyvin nyt sisäoveen

 
kun taas tämä perinteisempi saa olla ulko-ovessa - tervetuloa joulu!

Kommentit