Alepäivä

Luulin, että Benettonin villishankinnat ennen joulua tulisivat olemaan ainoat ale-retkahdukseni, mutta toisin kävi. Hiffasin yllättäen selviä puutteita garderoobissani, ja niitä puutteita lähdin tänään vielä paikkaamaan. Tajusin nimittäin, että minullahan ei ole lämpimiä sormikkaita. Olen läpi koko kylmän alkutalven käyttänyt tilanteessa kuin tilanteessa vuoresta rikki olevia termo-tumppujani. Hyvin ne ovat palvelleet ja tulen luonnollisesti säilyttämään ne vielä vastaisuuden varalle. Silti uusille vähän tyylikkäämmille tumpuille oli jo ehdoton tilaus.  Löysin ihan kivat Kampin keskuksesta, Soaked in Luxury -merkkiset, leopardikuviolliset ja lämpimät. Leopardikuvio tekee niistä just sen verran hullut kuin tarviikin.

Toinen selkeä, mutta silti ehkä yllättävä, tarve oli joku kiva pusero siihen mun ilmavaan pitkään silkkihameeseeni. Keksin ihan sattumalta aivan täydellisen yläosan Mangosta, kuudellatoista eurolla! Musta, kultaan kimalteleva neule sopii  muidenkin alaosien kanssa, mutta etenkin uudehkoon silkkihameeseeni se on ihan nappi. Otin puseron heti käyttöön ja hyrisin tyytyväisyydestä.

Kolmas tarve liittyi saappaisiin. Moni hymähtää tässä vaiheessa; onhan mulla isot kaapit täynnä kenkiä. Mutta ihan just tähän liukkaaseen säähän sopivia, "traktoripohjaisia" ja matalakorkoisia, mutta kuitenkin naisellisia mustia nahkasaappaita varastoistani ei löydy.  Ei hätää, sellaiset löytyivätkin hyvällä sopuhinnalla Red Shoesta, mistäs muustakaan. Näillä mä voin lähteä siistinä tyttönä tuonne ulos pääkallokeliin käyskentelemään, vaikkapa ikkunaostoksille, sillä nyt en aio tosiaankaan ostaa yhtikäs mitään ennen vappua - en tartte enää mitään:)


Näissä sormikkaissa on lämmin vuori, kestävät varmasti aika kovaa pakkasta.

Uusi kimalteleva neule, hyrisen tyytyväisyydestä kuten näkyy...


Hyvät perussaappaat, käyvät hameen ja housujen kanssa - siistit mutta silti  turvalliset

Kommentit

  1. Saappaat on hyvät! Menevät moneen menoon. Valitettavasti ei taida täältä Turun seudulta saada:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, olen tosi-iloinen saappaista. Red Shoe tuo kaikki kengät itse Italiasta vaan omaan liikkeeseen, joten ei niitä just tollasia varmaan saa Turusta. Mutta hyppää vaikka junaan tule ale-ostoksille tännepäin!

      Poista

Lähetä kommentti