Tiger-löytöjä

Kullankimalteisen hehkutuksen jälkeen hehkutan vielä lisää. Tällä kertaa hehkutus koskee Kampin keskuksen hulvattomassa Tiger-liikkeessä tekemiäni tarpeellisia hankintoja.

Olen jo kauan etsinyt edullista ajastin-kelloa keittiöön, mutta en ole löytänyt tarpeeksi edullista ja näppärää. Nyt se löytyi!Sopivan kokoinen ja näköinen pikkukello maksoi kaksi euroa - sopuhinta. Syön silloin tällöin aamuisin keitettyjä kananmunia, tarkoitus on keittää niitä max. neljä minuuttia, mutta usein joudun kuitenkin popsimaan kovaksi keitetyn munan. Nyt uuden ajastimen myötä tämä epäkohta korjaantuu ja aamiaiselämyksestäni tulee täydellinen.

Toinen huippuhankinta koskee unen laatua. Sain kerran, vuosia sitten, silkkisen unimaskin lahjaksi ja aloin käyttää sitä kesäöisin pystyäkseni nukkumaan paremmin. Tapa jäi päälle ja huomasin käyttäväni Sleeping beaty -maskiani myös pilkkopimeinä talviöinä. Tuntuu uskomattomalta, mutta käytin naamarini ihan loppuun - sen kuminauha löystyi ja muutenkin se kului melkein puhki, kun pesin sitä aika usein. Mutta nyt ei ole hätää; Tigerista löytyi uusi naamari - eurolla! Ostin kaksi, toisen annan Ekille, joka myös varmasti tarvitsee sellaisen, nukkuuhan keikkamuusikko usein silloin kun aurinko on korkeimmillaan ja päivä valoisimmillaan. Nyt se varmaan nukkuu vielä paremmin.

Kolmas hankinta liittyy mun jo blogin kautta tutuiksi tulleisiin koruihin. En halua, että käyttämäni korut lojuisivat siellä sun täällä erilaisissa sekalaisissa paikoissa. Eivätkä kohta enää lojukaan, sillä löysin Tigerista korukäden kolmella eurolla. Pinkin! Korukäden sormiin on hyvä ripustaa rannerenkaita ja sormuksia - siitä ne on helppo napata tarpeen vaatiessa käyttöön. Loistavaa!

 
 Tigerin huippuhankinnat: kaksi naamaria, ajastin ja korukäsi - yhteensä seitsemän euroa!

Kommentit