Maanantain synttärisankarit - Grace ja Filippa


Grace Kelly näyttelijätär-vuosinaan
Lähde: www.vanityfair.com
 
Eilisestä isänpäivän hirvipaistista toipuneena haluan huomioida kaksi tämän päiväistä synttärisankaria, nimittäin Grace Kellyn ja Filippa K:n. Muotiopukseni mukaan molemmat ovat syntyneet marraskuun 12 päivänä.  ruhtinatar ja näyttelijätär Grace syntyi vuonna 1929 ja täyttäisi nyt siis 83 vuotta, jollei olisi syyskuussa 1982 menehtynyt traagisesti auto-onnettomuudessa. Ruotsalainen muotisuunnittelija Filippa K täyttää puolestaan tänään 47 vuotta.

Monacon ruhtinatar Gracesta muodostui jo varhaisessa vaiheessa muoti-ikoni ja hänen klassisen tyylikästä pukeutumistaan seurattiin tarkasti. Vieläkin hänen pukeutumistyylinsä näyttää inspiroivan ihmisiä.

Viereisen kuvan huima iltapuku kävisi mitä parhaiten tämänkin vuoden bileisiin.

Lähde: http://www.filippa-k.com/

Filippa K:sta on kasvanut yksi Ruotsin menestyneimmistä suunnittelijoista ja muotitalolla on yhteensä noin 70 myymälää ympäri maailmaa. Yksi jopa tässä ihan meidän lähellä, Aleksilla.  Filipan tyyli on sekin aika klassista ja selkeää, ja esimerkiksi tämän vuoden pikkumustat ovat kaikki just sellaisia kuin pikkumustien täytyy ollakin - hyvälaatuisia, hyvinistuvia ja selkeitä, niin että niitä voi sitten muunnella erilaisin asustein tarpeen ja fiiliksen mukaan. Filipalta löytyy myös kaikki asusteet ja lisäksi hyvä miesten mallisto.
Enemmän yksityiskohtia, vyö, v-aukko
 http://www.filippa-k.com/

 
Hihaton ja klassinen
Hyvät pikkuhihat
 


Kommentit