Kaunis iho ja vauhdikkaita leidejä

Eilen osallistuin Kuulas-hoitolan kauneusiltaan, joka järjestettiin Bulevardilla sijaitsevassa kivassa Fanny-kuppilassa. Illan aikana saimme virvokkeiden ja raikkaiden salaattien lomassa kuulla, kuinka ihon voi pitää nuorekkaana ja kuulaana mahdollisimman pitkään. Paikalla oli Kuulas-hoitolan omistajan Venlan Halisen lisäksi Environ-tuotteiden maahantuojan edustaja, Minna Heikkilä, joka kertoi A- ja C-vitamiinien tärkeydestä iholle. Juontajana toimi Anne Kukkohovi, joka myös kertoi omista ravintoon liittyvistä nikseistään. Iltaan osallistui myös stailisti Outi Broux, vannoutunut Environ-hoitojen ja -tuotteiden käyttäjä. Lisätietoja tuotteista ja hoidoista saa ainakin Venlalta http://www.hoitolakuulas.fi/

Itse en ole vielä tämän paremmin näihin preparaatteihin tutustunut, mutta voisi ehkä olla korkea aika alkaa tehdä jotain. Voisin varmaankin aloittaa tilaamalla Venlalta hoitoajan.

 
 Illan emännät, Venla Halinen ja Minna Heikkilä
 
 
Anne Kukkohovi ja Venla Halinen
 
 
 Anne Kukkohovi, Minna Heikkilä ja Outi Broux


Fannysta kiiruhdin sitten Fredalle, Crazy-putiikin asiakasiltaan. Sinne oli niinikään kokoontunut joukko naisia syömään, juomaan ja hypistelemään (ja ostamaan) vaatteita. Meno oli just niin hulvatonta kuin voi Crazyltä odottaa. Crazyllä on vakioasiakkaina paljon eri alojen taiteilijoita, joiden enemmän tai vähemmän spontaaneista esityksistä näissä illoissa on silloin tällöin mahdollisuus päästä osalliseksi.
 
Arja Hogell - leidi Crazy, elementissään
 

Hard to Handle -duo ilahdutti Crazyn leidejä, huima laulajatar Alexandra Jernström.

Kommentit