Halloween -varustelua ja drag-kuningattaria

Nythän on siis pyhäinmiestenpäivä, kekri ja halloween - kaikki samaan aikaan. Stadissa korostuu kyllä nykyään just toi halloween. Ainakin eilen illalla Kampin alue kuhisi mitä pelottavimmista demooneista, noidista ja luurangoista. Hui!

Halloweeniin kuuluu oleellisesti erilaiset naamiaiset ja rooliasut. Mitä karseempi ja pelottavampi outfit, sitä parempi. Iltapäivällä seurasin tyttären poikien halloween-varustusten hankintaa täpötäydessä Punanaamiossa, tuntui kuin olisi ollut Stokkan hulluilla päivillä. Illalla illalla/yöllä sain tilaisuuden seurata sitten vähän aikuisempien miesten muuntautumisen tuloksia Suomen drag queen-kilpailussa. Kaverini Ulla oli hankkinut mulle ja meidän kaverille Hannimarialle liput tähän kai jo perinteeksi muodostuneeseen kilpailuun, joten mielenkiinnolla mentiin tsiigaamaan tapahtumaa. Tässä tilaisuudessa ei ollut tavoitteena näyttää pelottavalta eikä pahalta, vaan päinvastoin.  Kuningatarehdokkaiden tulee ymmärtääkseni näyttää naisellisilta ja seksikkäiltä ja sen lisäksi  heidän tulee pystyä tarjoamaan hyvä, uskottava show. Raadissa istuivat muiden muassa gay-ikoni ja taiteilija Paula Koivuniemi, poliitikko Ben Zyskowicz, meikkitaiteilija Raili Hulkkonen ja näyttelijä Satu Silvo.

 
Jännää - mitä valitsis?
 

Hui, tällainen?

 

 
 vai käviskös tällainen?
 
 
 
Sieltä taisi valikoitua pimeyden kuningas ja Scream-hahmo.


Illalla siirryin siis tutustumaan drag-kuningatar-kilpailuun tähän Kampin Dom-kuppilaan. Taso oli hämmentävän vaihteleva, mutta voittaja ja toiseksi tulleet osasivat tarjota kunnon shown. Mielenkiintoinen kokemus.
 
 

Drag-kuningatar -kilpailun finalistit, voittaja vasemmalla.

Kommentit